Субота, 20.04.2024, 15:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 1 » Друге пленарне засідання 36 сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання перенесено у зв’язку з відсутністю кворуму
13:53
Друге пленарне засідання 36 сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання перенесено у зв’язку з відсутністю кворуму
31.07.2017 р., о 10.00 год., відповідно до розпорядження міського голови від 28.07.2017 року №27, в залі засідань міської ради мало відбутися друге пленарне засідання 36 сесії міської ради. З 34 депутатів міської ради були присутні 12, що не дало можливість продовжити роботу сесії.
На сесії були присутні депутати: О.Антоненко, І.Зіньковська, С.Каратєєв, О.Карнаух, А.Мороз, І.Микуляк, С.Лєвінте, , Ю.Сопільняк, О.Кузін, С.Бойко, Н.Коленченко, С.Філіпова.
Відсутні депутати: О.Бойчук, Н.Клименко, Т.Макарова – відпустка; О. Тітарєв,О.Озеряний, Р.Кондратьєв, С.Гуров, Н.Данасієнко, А.Тесленко, – виробнича необхідність, Є.Ліщенко – перебуває в АТО, М.Терновий, В.Мацко, Н.Тесленко Ю.Майборода Н.Тишкевич – за станом здоров’я, Л.Семиніна, К.Пастух, С.Постика, В.Озеряний – відрядження, І.Грінченко, О.Рубан – за сімейними обставинами, О.Луц – причина відсутності не повідомлена.
Депутати міської ради О.Кузін, І.Микуляк запропонували, відповідно до вимог Регламенту Знам’янської міської ради, надати одну годину працівникам відділу забезпечення діяльності міської ради (нач. Н.Брунцвік) для додаткового уточнення причин відсутності та з’ясування в телефонному режимі можливості прибути для проведення сесії відсутніх депутатів. Міським головою С.Філіпенком було надано відповідне доручення.
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко зачитав повідомлення голови фракції «Сила людей» у Знам’янській міській раді сьомого скликання С.Лєвінте щодо припинення її реєстрації (розпуску).
Міським головою було відзначено про використання ним усіх наявних можливостей щодо проведення сесії міської ради в липні поточного року та затвердження необхідних рішень, у тому числі тих, що стосуються внесення змін до міського бюджету, питань регулювання земельних відносин тощо. Не перерозподіленими залишилися кошти субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло -, водопостачання і водовідведення, квартирної плати ( утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот на суму 77,0 тис.грн., а також не внесено необхідні зміни для своєчасного використання коштів з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на фінансування капітального ремонту та придбання обладнання окремих об’єктів інфраструктури комунальної власності на суму 747,0 тис.грн.
Голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняк висловив стурбованість ситуацією, що склалася, у зв’язку з тим, що комісія, яку він очолює, є профільною, і своєчасне використання субвенції на капітальний ремонт закладів освіти та придбання елементів дитячого майданчика для ДНЗ №7, якість виконаних робіт перебувають на контролі комісії.
Депутатами міської ради запропоновано перенести дату проведення  другого пленарного засідання на 04.08.2017 року о 09.00 год.
Міський голова Сергій Іванович Філіпенко відмітив, що в залі засідань присутні саме ті депутати міської ради, яким небайдужа доля нашого міста, а також наголосив на тому, що всі депутати міської ради, повинні прислухатися до думки мешканців міста Знам’янка, смт. Знам’янка Друга та с. Водяне, які їх обрали. 

Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 780 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты