Четвер, 02.05.2024, 11:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 23 » Проведення "Тижня Дружби"
17:37
Проведення "Тижня Дружби"
 
12 Кожна держава відповідно до рівня свого розвитку, пріоритетів та можливостей формує соціальну та економічну політику щодо захисту прав та інтересів осіб з фізичними чи розумовими вадам. Розвиток сучасного українського суспільства також характеризується посиленням уваги до проблем людей з обмеженими можливостями, здатних повноцінно сприймати, розуміти та примножувати матеріальні та моральні цінності.
  Але сьогодні наше суспільство ще не готове сприймати таких осіб на рівних. Внаслідок цього з'являється суперечність між необхідністю подолання соціальної ізоляції дітей та молоді з функціональними обмеженнями та відсутністю відповідних психологічних та соціально-педагогічних умов, необхідних для їх функціонування та життєдіяльності.
Створення «рівних можливостей» для дітей та молоді з функціональними обмеженнями передбачає реалізацію соціальних потреб, створення адаптивних умов для життєдіяльності, підвищення рівнів самооцінки та інтелектуального розвитку , оволодіння трудовими навичками, розвиток професійної орієнтації.
Проведення Тижнів Дружби "Повір у себе” допомагає оптимізувати спілкування дітей з обмеженими можливостями з їх ровесниками, місцевим населенням, громадськістю міста.
В рамках проведення Тижня Дружби заплановано проведення   фотовиставки «Чудова країна дитинства». концерту вихованців БДЮТД «Веселковий дивограй»,   спортивні змагання «Веселі старти» за участю 
  танцювального колективу Палацу культури «Веселка»,   народознавча година «Чумацькими шляхами»,   Онлайн-мандрівка «Онляндія - безпечна ВЕБ- країна»,   виставка дитячих поробок та святкова дискотека.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 802 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты