П`ятниця, 29.03.2024, 13:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 7 » Є проблема - треба вирішувати
16:11
Є проблема - треба вирішувати
 
12          6 жовтня 2011 року стався трагічний випадок в смт. Знам'янка Друга, загинула молода жінка.
Причиною трагедії стало  самовільне втручання в систему газопостачання, а саме: порушення пломбувального пристрою та відновлення газопостачання шляхом відкриття крану до газопальникового пристрою УГОП, кран до якого було опломбовано 19.08.2011 під час проведення ПТО ВБСГ. Але нажаль ситуація така, що більшість абонентів ігнорують правила безпеки.
На сьогоднішній день в м. Знам'янка налічується близько 200 абонентів відключених від газопостачання шляхом опломбування з різних причин.
У той же час постала така дилема, що більшість цих абонентів - люди соціально- незахищених категорій. Не у всіх є можливість оплатити нове газове обладнання, роботи по змінах в робочому проекті та інше. Тому в опалювальний сезон частина цих людей залишилась без тепла.
Під час робочої зустрічі міського голови І.Крижановського з начальником управління Знам'янського газового господарства Ф.Самаріним вирішувалось питання щодо можливості надання відстрочки платежів за виконані монтажні роботи та газове обладнання. На сьогоднішній день така можливість є , яка становить термін не більше 3-х місяців. Тому міський голова домовився з начальником Знам'янського газового господарства про ініціювання питання перед головою Кіровоградської облдержадміністрації С.Ларіним щодо можливості вирішення питання кредитування абонентів соціально- незахищених категорій на більш тривалий термін, постільки його можливо вирішити тільки на рівні області та держави.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 733 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты