Четвер, 02.05.2024, 11:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Нарада з питання підготовки до проведення командно-штабних навчань
11:30
Нарада з питання підготовки до проведення командно-штабних навчань
                          
12В залі засідань міськвиконкому відбулася нарада з питанню підготовки до проведення командно-штабних навчань. Головував –міський голова Крижановський Ігор Борисович. В нараді прийняли участь керівники підприємств та установ міста, а також структурних підрозділів Знам’янського міськвиконкому та райдержадміністрації, які залучені в проведенні навчань.

Проведення командно-штабних навчань заплановано на 31 жовтня 2013 року. Початок пленарної частини - о 10:00 год. в залі засідань міськвиконкому.
                           
12Для проведення пленарної частини головам сільських рад, керівникам підприємств та установ міста, а також структурних підрозділів Знам’янського міськвиконкому та райдержадміністрації, доручено підготувати доповіді щодо готовності до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду.

Об 11:30 на території ЗМКП «Шляховик» проводитимуться командно-штабні навчання. Перед проведенням навчань відбудеться показ техніки спеціалізованих служб цивільного захисту м. Знам’янка та Знам’янського району. В результаті обговорення, учасниками наради було визначено кількість спеціалізованої техніки, яка буде приймати участь у показі.

Вся техніка о 08:30 направиться до ЗМКП «Шляховик» разом з групами по обслуговуванню техніки. Під час проведення показу техніки (о 11:30 год.), представник кожної групи звітує про можливості техніки та аварійних ланок.

Саєнко О.С.– в.о. начальника Знам’янського МРВ У ДСНС України у Кіровоградській області проінформував присутніх про механізм проведення ліквідації умовної надзвичайної події, що розпочнеться о 12:00 год. Всім учасникам ліквідації НС та Знам’янському МРВ У ДСНС України у Кіровоградській області необхідно практично відпрацювати питання ліквідації умовної надзвичайної ситуації із залученням служб взаємодії (Знам’янським РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго», Знам’янським управлінням по експлуатації газового господарства, Знам’янським ВКГ ОКВП «Дніпро-Кіровоград», центральною районною лікарнею).

Також в ході наради були обговорені питання забезпечення заходу автотранспортом, підготовки техніки для участі у навчаннях.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 903 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты