Середа, 03.07.2024, 08:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 4 » Єдність і нині — головна умова нашої сили та незалежності
10:34
Єдність і нині — головна умова нашої сили та незалежності
 
12
Так склалося, що з історичних та різних життєвих обставин далеко не всі представники різних національностей мають змогу жити на рідній землі. Для багатьох домівкою стали країни, які відділяють їх кордонами та океанами. Але ніяка відстань не може стати перешкодою для зустрічі людей, які прагнуть спілкування, хочуть душею і серцем доторкнутися до своїх національних витоків.
12

Тож, з метою задоволення культурних та освітніх потреб, на базах міських бібліотек відкриті книжково-інформаційні викладки художньої та науково – публіцистичної літератури на теми « Ми різні, але ми єдині» і «Літературні скарби національних культур».
 
12

Присутній на заході міський голова Ігор Борисович Крижановський з гордістю розповідав про місто, де знають та цінують свою історію з часів скіфів та козаків, вшановують людей, які визволяли його від фашистської окупації, своєю працею підняли на високий економічний, науковий, культурний та спортивний рівень та зазначив : «Глава держави запевняє , що підтримуватиме порозуміння, упередження проявів нетерпимості на національному грунті».

Всі присутні гості мали можливість особисто знайомитись з творчими скарбами відомих в Україні та за її межами митців різних національних меншин. Зокрема, родзинками заходу стали літературні надбання таких «майстрів пера», як Мусад Джалиль "Избранное" ,Ченгиз Айтланов "Буранный полустанок" ,Вартгіз Петросян "Вірменські ескізи" ,Нодар Бунбадзе " Я вижу солнце" ,Сборник песен Булата Окуджавы

«Проблема «усі різні — усі рівні» стара як світ. Стільки зусиль було докладено до вирішення проблеми щодо поєднання рівності й індивідуальної свободи але ми рівні. Світ у наших руках. Всесвіт один і той же для всіх. Мудрі слова були колись сказані Сенекою: «Я пишаюся не тим, що я громадянин Риму, а тим, що я громадянин світу». Ми є унікальними й неповторними. Ми — часточка загального. Ми — рівні» - підводячи підсумок зазначила начальник відділу культури С.Бабаєва.

"Єднання українських земель, творення власної держави для українців стало реальністю. Єдність і нині — головна умова нашої сили та незалежності. Про це неодноразово підкреслював Президент України В.Янукович" - закінчуючи ознайомлення з виставкоб підкреслив міський голова.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 860 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты