Субота, 04.05.2024, 01:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 7 » Ефективне та економне використання бюджетних коштів
09:48
Ефективне та економне використання бюджетних коштів
 
12
 07 листопада 2013 року  в приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради було проведено нараду за участю міського голови, першого заступника та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, селищного голови, депутатського корпусу у складі - 31 чоловік, начальником міського фінансового управління та іншими запрошеними в сесійній залі щодо подолання негативних тенденцій в економіці, вжиття заходів до наповнення дохідної частини бюджету, зокрема покращення адміністрування податків і зборів, детінізації економіки та ефективного використання бюджетних коштів відповідно до пункту 6 доручення Прем'єр-міністра України Азарова М.Я. від 23.10.2013 №41946/0/1-13. 

Доповідав міський голова щодо наповнюваності бюджетів усіх рівнів в зв’язку із складною ситуацією надходжень до державного та місцевого бюджетів та закликав усіх присутніх вжити заходи щодо своєчасної та повної сплати податків, в т.ч. оформлення документів на землю та повноти сплати за користування землею до бюджету м.Знам’янка.

Про ефективне та економне використання бюджетних коштів доповідав перший заступник міського голови В.О.Джулай щодо перегляду показників за програмами 2013 року та максимального спрямування на захищені статті видатків в першу чергу на заробітну плату та енергоносії до кінця поточного року, також провести інвентаризацію та зменшення фінансування непріоритетних регіональних програм і приведення обсягу їх фінансування у відповідність з реальними фінансовими можливостями.



Начальник міськфінуправління        Т.А.Іваськів  

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 928 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты