П`ятниця, 03.05.2024, 14:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 4 » Екологічний податок за утилізацію транспорту – вже з 1 вересня
09:42
Екологічний податок за утилізацію транспорту – вже з 1 вересня
   
12З метою захисту українських споживачів від фальсифікованої продукції на українських прилавках, а також зменшення об'ємів „тіньового сектора” підакцизних товарів з 1 вересня 2013 року в Україні вводяться нові марки акцизного податку для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва.

Нові акцизні марки принципово відрізняються від марок старого зразка і мають додаткові рівні захисту. Марки містять складний графічний захисний елемент, позначення ЛВП (лікеро-горілчана продукція) і ІП (винна продукція) і різну кольорову ідентифікацію. Для виробленої в Україні продукції вказується код регіону виробника. Марки тютюнових виробів містять позначення ЗФ (з фільтром) і БФ (без фільтру).

Нагадуємо, що ініціатором введення акцизних марок з трирівневим ступенем захисту від підробки є Міністерство доходів і зборів України.

Введення нових марок є одним з етапів створення комплексної автоматизованої системи обліку обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Система контролюватиме торгівлю підакцизними товарами на всіх етапах – виробництво, оптове постачання, роздрібний продаж тощо.
За підрахунками фахівців Міндоходів близько 10% алкогольних і тютюнових товарів сьогодні піддаються схемам маніпулювання акцизними марками. Найбільш поширеною з таких схем є підробка марки і невідповідність марки вартості і типу товару.

Як відзначив Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко, впровадження нових акцизних марок дозволить зменшити „тіньовий сектор” підакцизних товарів на 7-10% і залучити додаткові надходження до державного бюджету.
Категорія: Знам’янська ОДПІ інформує | Переглядів: 758 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты