Четвер, 25.04.2024, 05:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Квітень » 13 » Екскурсія до пожежно-рятувальної частини
08:13
Екскурсія до пожежно-рятувальної частини
12
Військові, поліцейські, льотчики, рятувальники... Професії овіяні романтизмом мужності і героїзму. Як хочеться до них доторкнутися, побачити з середини. Напевне саме тому у школярів Знам’янщини викликають цікавість екскурсії до Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області.

12 квітня в гості до  пожежно-рятувальної служби  завітали учні загальноосвітньої школи №3 I-III ступенів  3-В та 3-Г класів разом зі своїми вчителями  і класними керівниками (Хандусенком А.Г., Самборським О.Б., Морозовою Т.Л., Жиковою Н.О.)   Учнів та вчителів привітно зустріли рятувальники. інспектор ДПРЧ-18 Управління ДСНС України у Кіровоградській області Ю.Шмалько та старший пожежний-рятувальник ДПРЧ-18 Д.Карманний. 

12
Як правилом, екскурсії починаються з розповіді про стан в м.Знам’янка, як з пожежами так і з іншими надзвичайними ситуаціями. Ось і цього разу інспектор ДПРЧ-18 Управління ДСНС України у Кіровоградській області Ю.Шмалько розповів дітлахам про основні причини пожеж і надав конкретні приклади, коли до вогняної трагедії призвели дитячі пустощі або необережне поводження з вогнем.

Потім школярі потрапили у саме серце пожежно-рятувальної частини  -диспетчерський пункт. Телефони, радіостанції, карта міста, комп'ютер -- все викликало велику зацікавленість. Та саме цікаве очікувало учнів попереду.

Пожежні автомобілі. Великі, викрашені в червоний колір, з синіми маячками на даху. А для чого зверху драбина? А скільки літрів води в цистерні? Що то за рукав та для чого треба той вентиль? 

12
Питань море -- діти знайомляться з пожежно-технічним озброєнням автомобілів і спецодягом пожежних-рятувальників. Ось би ще і в середину автомобіля потрапити... Будь ласка, навіть каску можна вдягти. Учням розповіли про можливості пожежно-рятувальної техніки, що знаходиться на озброєнні підрозділу. Старший пожежний-рятувальник ДПРЧ-18 Д.Карманний розповів учням про функціональне призначення машини та особливості її застосування при ліквідації пожежі, аварії, наслідків стихійного лиха.

Знам’янський МРВ Управління ДСНС України
У Кіровоградській області


Категорія: Новини освіти | Переглядів: 982 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты