П`ятниця, 26.04.2024, 08:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 28 » Екскурсія до Знам’янського міського спортивно – технічного клубу Товариства сприяння обороні України
10:39
Екскурсія до Знам’янського міського спортивно – технічного клубу Товариства сприяння обороні України
12
Знам’янський міський спортивно – технічний клуб Товариства сприяння обороні України – гостинна організація, яку знають у всьому місті. Сьогодні вона радо відкрила двері для учнів початкових класів Знам’янської ЗШ І – ІІІ ст. №7. 

Директор ЗМСТК, учасник бойових дій на території Афганістану, майор запасу військ спеціального призначення В. Колебіденко розповів малюкам про історію ТСОУ та напрямки його діяльності. 

Діти вперше побували тут, їм все було цікаво і до всього було діло. Не встигали відповідати на питання! Та стали серйозними обличчя діток, коли роздивлялися експонати у музеї Афганської війни, що створений у закладі: макети зброї, нагороди, фотографії та ін. 

Володимир Олександрович провів школярів кабінетами, показав обладнання та тренажери, які використовують під час навчання водіїв різних категорій. На спортивному майданчику дітвора випробовували свої сили, вчотирьох піднімаючи тренувальну штангу, били боксерську грушу, підтягувались. А учень 2 класу Ваня Зубарєв дуже здивував усіх присутніх, виконавши на турніку підйом переворотом, складну вправу, яка вимагає тренувань і вдається не кожному дорослому!

Та найбільше захоплення малюків викликав тир, де під керівництвом інструкторів Б. Колебіденка та О. Мазура вони вчилися розбирати та збирати автомат АК – 47, стріляли в ціль з пневматичної гвинтівки, метали гранату на 
12дальність.

Незабутньою для учнів та вчителів ця екскурсія стала ще й тим, що у них була унікальна можливість познайомитися та поспілкуватися із незвичайною людиною. Вже багато років Знам’янський МСТК ТСОУ співпрацює із в/ч А 0680, проводить спільні заходи, зустрічі, однією з яких стала і ця зустріч із Героєм України, командиром ІІ загону ІІІ полку спецпризначення полковником О.С. Трепаком. Нещодавно вся Україна переглядала документальний фільм «Аеропорт», головним героєм якого був Олександр Сергійович - учасник АТО, що отримав тяжкі поранення у бою, під його командуванням українські воїни захищали Донецький аеропорт.

 На прохання розповісти про події на сході України, Олександр Сергійович відповідає, що у кожної людини на певному етапі її життя є своя «війна». Для дітей – навчання у школі. А їх зброя – то парта, ручка і книга. І штурмувати треба знання, щоб вирости розумними та приносити користь своїй Батьківщині. 

Ця мудра порада запам’яталася дітлахам. Кожному з них хотілося бути схожим на цю мужню людину. Обіцяли малюки гарно вчитися і любити свою Вітчизну. З цього, мабуть, і починається патріотизм…



І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України


Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1088 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты