Четвер, 25.04.2024, 23:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Екскурсія вихованці дитячого садочка № 2 «Теремок» до дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка
14:47
Екскурсія вихованці дитячого садочка № 2 «Теремок» до дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка
12
25 жовтня 2017 року до дитячої музичної школи ім. М. В. Лисенка завітали з екскурсією вихованці дитячого садочка № 2 «Теремок».

Малят провели по кабінетах, показали, в яких умовах навчаються учні закладу. У концертному залі діти оглянули виставку робіт вихованців музичної школи, яка проходить в рамках фестивалю «Всі мої таланти».

Для вихованців дитячого садочка учнями школи був підготовлений концерт, де вони могли почули виконання творів на таких інструментах як рояль, баян, акордеон, скрипка, домра, кларнет, сопілка та гру в дуеті.  

Також своїми піснями вражали учні класу сольно співу. Ведуча концерту, Н. Г.  Гурська супроводжувала виступи музикантів віршами-розповідями про кожний музичний інструмент. 

Після закінчення заходу до гостей звернувся директор закладу С. В. Івасенко, який розповів про історію музичної школи та про М. В. Лисенка, композитора-класика засновника української класичної музики, ім’я якого носить школа.

На згадку про екскурсію малятам залишились приємні спогади та фото на пам’ять. А в майбутньому хтось із них стане учнем музичної школи і буде продовжувати свою подорож в незвіданий  і такий чарівний світ музики!
Категорія: Новини культури | Переглядів: 756 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты