Четвер, 09.05.2024, 04:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 6 » Електронна звітність
15:44
Електронна звітність
 
12         Платники податків можуть надсилати до податкової служби засобами телекомунікаційного зв’язку податкові документи ( звіти, розрахунки, декларації) в електронному вигляді, після того як з цим органом ДПС укладено договір та видано посилені сертифікати відкритих ключів. Якщо у платника податків виникають зміни облікових даних, тобто змінюється керівництво ( директор, головний бухгалтер) то у строк до моменту подання наступної звітності потрібно отримати нові посилені сертифікати відкритих ключів на посадових осіб платника, які мають право підпису документів.  
Увага! Заяву про зміну осіб, відповідальних за ведення бухобліку або податкового обліку, платник податків повинен подати до ДПС протягом десятиденного строку з дня виникнення таких змін.
Протягом дня до податкової служби платник може надсилати необмежену кількість різних звітних документів. Надсилання декілька примірників одного звітного документа ( у разі виправлення показників) не вважається порушенням. Оригіналом буде рахуватись останній надісланий документ, за умови що його прийнято до бази даних ДПС і платнику надійшла про це друга квитанція.
Звітність в електроній формі органи ДПС приймають до останньої години, тобто до 24.00 дня , в якому спливає граничний термін подання звітності.
.

Сектор взаємодії із ЗМІ та
громадськістю

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 770 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты