П`ятниця, 29.03.2024, 17:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Фестиваль військово-патріотичної творчості «Хоробрі серця»
07:26
Фестиваль військово-патріотичної творчості «Хоробрі серця»
На часі пріоритетним напрямком у вихованні підростаючого покоління є  формування високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові та поваги до Батьківщини. 

Шляхами реалізації патріотичного виховання  дітей у роботі відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради є насамперед проведення культурно-мистецьких заходів, які спрямовані саме на популяризацію національних цінностей. Мистецтво сприяє естетичному розвитку дитини та стимулює готовність особистості брати участь у різних формах культурного життя суспільства. 

Так, справжнім святом  в  культурному житті  міста став фестиваль військово – патріотичної творчості «Хоробрі серця», засновником  та організатором якого є Центр дитячої та юнацької творчості міста. 

Розпочався захід вшануванням пам’яті героїв - захисників Знам’янщини, які з мужністю, наполегливістю та вірою в краще майбутнє стали на захист нашої Батьківщини й віддали своє життя, увійшовши в безсмертя.

На знак подяки за відвагу та героїзм воїнів АТО,  талановиті  діти  міста вкотре здивували присутніх своїми талантами. Захід пройшов, немов би, на одному подиху, заворожуючи різноманітністю виступів: звучали сучасні естрадні пісні, які зміцнюють бойовий дух наших захисників; зворушувала до сліз духовна та трагічна поезія відомих письменників, воїнів та авторські вірші школярів; надихали патріотичними мотивами та потужною енергетикою хореографічні композиції. 

Дух фестивалю підсилили і виставки «Герої  Знам’янщини» та «Виставка знарядь і зброї» (за сприяння В.Колебіденка – координатора центру військово-патріотичного виховання «Патріот», директора міського спортивно-технічного клубу ТСОУ). 

Фінальною крапкою стало нагородження учасників фестивалю. Голова журі Попова Тетяна Миколаївна подякувала всім, хто долучився до заходу, за неймовірну атмосферу, високий рівень майстерності та природжений талант і разом з директором Центру дитячої та юнацької творчості Подвиженком Геннадієм Івановичем відзначили всіх грамотами «За патріотизм, ініціативність та активну участь у фестивалі військово-патріотичної творчості «Хоробрі серця»».

 
Маємо надію, що саме такі заходи допоможуть розвивати у кожної дитини, та й дорослої людини також любов до Батьківщини, рідної пісні та мови.

Культорганізатор ЦДЮТ
С.Литвинець 
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 755 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты