Понеділок, 22.07.2024, 14:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 19
Гостей: 19
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 7 » Фінінспектори Кіровоградщини виявили порушень на суму 275 тис. грн під час ревізії Знам’янської центральної районної лікарні
15:09
Фінінспектори Кіровоградщини виявили порушень на суму 275 тис. грн під час ревізії Знам’янської центральної районної лікарні
  
12
Фахівці Держфінінспекції в Кіровоградській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Знам’янської центральної районної лікарні встановили фінансових порушень на загальну суму 275 тис.грн, в т.ч. що призвели до збитків – 86 тис.грн.

Зокрема, ревізією наявності фактів покриття видатків, пов'язаних з наданням платних послуг, встановлено нарахування та виплату заробітної плати працівникам, задіяним в наданні таких послуг, за рахунок коштів загального фонду кошторису лікарні, хоча необхідно - за рахунок коштів спеціального фонду.

Також виявлено численні порушення, що стосуються незаконно нарахованої та виплаченої заробітної плати, надбавок, доплат, відпускних, премій працівникам лікарні.

За результатами ревізії головному лікарю направлено лист-вимогу щодо усунення виявлених порушень законодавства та притягнення винних осіб до дисциплінарної і матеріальної відповідальності, а також проінформовано Знам’янську міжрайонну прокуратуру.


Прес-служба Держфінінспекції в Кіровоградській області
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 806 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты