Субота, 04.05.2024, 07:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 3 » Фізичні особи підприємці – інваліди та пенсіонери, які обрали спрощену систему оподаткування, звільняються від сплати єдиного соц. внеску
10:06
Фізичні особи підприємці – інваліди та пенсіонери, які обрали спрощену систему оподаткування, звільняються від сплати єдиного соц. внеску
                           
12 Знам»янська ОДПІ доводить до відома підприємців – інвалідів та пенсіонерів, що відповідно до частини четвертої статті 4 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» від 8 липня 2010 року №2464-VI, фізичні особи–підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, звільняються від сплати за себе єдиного соціального внеску, якщо вони є пенсіонерами за віком або інвалідами та отримують відповідно до закону пенсію або соціальну допомогу.

Такі особи можуть бути платниками єдиного внеску виключно за умови їх добровільної участі у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування. 

В той же час слід пам’ятати, що фізичні особи – підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування (крім вищезазначених), сплачують єдиний соціальний внесок за періоди, в яких вони були платниками єдиного податку, незалежно від того, чи здійснювали вони діяльність та отримували доходи у ці періоди. 

 Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській обл.

 
Категорія: Знам’янська ОДПІ інформує | Переглядів: 773 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты