П`ятниця, 03.05.2024, 11:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Квітень » 11 » «Генеральне прибирання» територій області відбудеться 12 квітня
08:26
«Генеральне прибирання» територій області відбудеться 12 квітня
 
12     Міський голова І.Крижановський взяв участь у апаратній нараді, під час якої начальник головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ольга Довжук проаналізувала хід місячника з благоустрою територій в області. Вона нагадала, що проведення загальнообласного суботника планувалося на 21 квітня, але у зв’язку із численними зверненнями, прийнято рішення про перенесення загальнообласної акції з благоустрою територій на четвер, 12 квітня. Вже 2-й рік поспіль християнський "чистий четвер" для області справді буде чистим.
Що ж стосується місячника з благоустрою, то як повідомила Ольга Довжук, на всіх територіях області розпочалися відповідні роботи і уже є певні результати. Зокрема, ліквідовано 289 несанкціонованих сміттєзвалищ (30% від запланованого), зібрано 25,5 тис.куб.м. побутових відходів.
До належного санітарного і естетичного стану приведено 10836,3 тис.кв.м. прибудинкових територій (15,5% від запланованого), 2125,4 тис.кв.м. парків (32,5%) та 1653,95 тис.кв.м. скверів (47%).
Як розповіла Ольга Довжук, також упорядковано 460 кладовищ (27% від запланованого) та 439 меморіальних комплексів, братських могил та інших місць, пов’язаних з історичними подіями воєнних років (52% від запланованого).
Розпочалися роботи і над усуненням "ямковості" доріг.
Проте є території, які іще не досить активно взялися за прибирання, це Знам’янський, Новоукраїнський та Олександрійський райони. Із озелененням територій не поспішають у Голованівському, Добровеличківському, Знам’янському, Новоархангельському, Олександрійському та Онуфріївському районах.
Згадуючи народну приказку: "Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять", голова облдержадміністрації наголосив, що варто обдумати і розпочинати роботу у напрямку активної пропаганди чистих узбіч, вулиць, міст і сіл – адже сміття, кинуте повз урну - це знак людської невихованості, яку давно пора викорінювати.
Звернув увагу Сергій Ларін на іще один важливий момент, що стосується подрібнення обрізаних дерев та гілок на тріску, що потім використовуватиметься для спеціальних котлів – бездумно нехтувати цим матеріалом - недозволена розкіш, та ще й при тому, коли йде мова про потребу запровадження і використання енергозберігаючих технологій і альтернативних видів палива.
Заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух розповіла під час апаратної наради про хід ремонтних робіт в обласному госпіталі, здійснюють які, закріплені за окремими ділянками райони і міста області.
Галина Пастух повідомила, що 100-відстостково із визначеним об’ємом робіт впоралися 8 територій – Кіровоградський, Маловисківський, Новомиргородський, Устинівський, Новоукраїнський, Голованівський, Світловодський райони та місто Знам'янка.

                                                                 За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської ОДА
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 709 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты