Четвер, 02.05.2024, 02:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 6 » Головна оцінка наших дій – це оцінка людей. І те, якою вона буде, залежить від кожного з нас
15:39
Головна оцінка наших дій – це оцінка людей. І те, якою вона буде, залежить від кожного з нас
  
12
Під головуванням міського голови І.Крижановського відбулася робоча нарада з підготовки та проведення Всеукраїнської естафети пам'яті "Слава визволителям України" та відзначення 70-ї річниці з дня визволення міста Знам`янки від фашистських загарбників.

У нараді взяли участь : керуюча справами Н.Тесленко, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, районної державної адміністрації, МВ УМВС України в Кіровоградській області.

Про організацію заходів в місті з підготовки та відзначення річниці визволення Знам’янщини, співпрацю з міською організацією ветеранів України, стан соціального захисту та медичного забезпечення ветеранів, інвалідів, учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни доповіли керівники відповідних структур та управлінь виконавчого комітету.

«Наше головне завдання – спрямувати всі зусилля на те, щоб жоден ветеран Великої Вітчизняної війни в нашому місті не залишився без уваги і турботи з боку місцевої влади та громадськості. Особливої уваги потребують ветерани, які перебувають у госпіталях, лікарнях і будинках-інтернатах.

…Тож чекаємо від усіх виконавців ініціативи та творчого підходу до поставленого завдання, широкого залучення соціально відповідальних партнерів, учнівської та студентської молоді», - підкреслив Ігор Борисович.
Міський голова акцентував увагу присутніх на питанні упорядкування та облаштування меморіалів, пам’ятників, меморіальних дошок, місць поховань загиблих захисників Вітчизни: всі вони повинні бути приведені у належний стан.

«Слід зауважити, що дане питання потребує нашої уваги не тільки напередодні свят, воно повинно бути на контролі місцевого самоврядування постійно», - наголосив він.

«Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо виконати поставлені Президентом України завдання і зробити цей день для наших ветеранів по-справжньому святковим і урочистим.

Головна оцінка наших дій – це оцінка людей. І те, якою вона буде, залежить від кожного з нас», - зазначив міський голова.













Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 945 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты