Понеділок, 06.05.2024, 18:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 31 » Головне завдання екстреної медичної допомоги – забезпечити реальний під'їзд бригади «швидкої» на виклик у місті
13:18
Головне завдання екстреної медичної допомоги – забезпечити реальний під'їзд бригади «швидкої» на виклик у місті
   
12 На виконання доручення Президента України щодо модернізації медичної сфери від вул. Трудової до вул. Глібка, на якій розташована Знам'янська станція екстреної "Швидкої медичної допомоги", розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття.

Замовником робіт яких є управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації. Роботи виконуються Світловодською фірмою ПП «Эффект» (директор Тартикян Я.Р.). Фінансування робіт здійснюється з обласного бюджету.
    
12 
«Головне завдання екстреної медичної допомоги – забезпечити реальний під'їзд бригади «швидкої» на виклик у місті, тому покращення дорожнього покриття створить дієві умови для більш оперативного реагування на виклики мешканців міста. Іноді секунди визначають подальшу долю людини, тому ми робимо все що в наших силах для надання якісної допомоги та наближення медичних послуг до людини», – зазначає міський голова І.Крижановський.

Зокрема за цим маршрутом розташовані : Пенсійний фонд у м.Знам’янці та Знам’янському районі, реєстраційна та виконавча служба Знам’янського МРУЮ , відділ Державної автомобільної інспекції.

Латинське висловлювання: "Хто швидко поміг, той двічі поміг”. І правила "золотого часу” – де від моменту отримання травми, отруєння чи інших станів до моменту надання першої допомоги повинно бути максимально скорочено за допомогою капітального ремонту дорожнього покриття від вул. Трудової до вул.. Матросова дозволить вийти Знам’янці на новий рівень організації екстреної допомоги.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 829 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты