Четвер, 18.04.2024, 20:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 3 » Готовність до опалювального сезону
19:12
Готовність до опалювального сезону
12        Міський голова І. Крижановський взяв участь у селекторній нараді, що відбулася   під керівництвом Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка з питань:
- про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону 2011/2012 року; 
- про хід виконання державних бюджетних програм у 2011 року;
                 - про обсяги видатків, які передбачаються Мін регіону на 2012 рік. 
Як повідомляє прес-служба офіційного веб-сайту ОДА у нараді, що відбулася в селекторній студії ВАТ "Укртелеком", також взяли участь Андрій Ніколаєнко, перший заступник голови облдержадміністрації ;радник голови облдержадміністрації Сергій Яременко, мери міст обласного значення, представники структурних підрозділів облдержадміністрації та міськвиконкомів з житлово-комунальних питань, керівники теплопостачальних підприємств області, представники ВАТ "Кіровоградоблгаз".
За інформацією Анатолія Близнюка, регіони практично повністю готові до опалювального сезону. Технічна підготовка підприємств ТКЕ наразі складає 99%.
Разом з тим, міністр наголосив, що перед керівниками областей та міст стоїть головне завдання – забезпечити старт опалювального сезону з 10 жовтня.  
Окремо Анатолій Близнюк акцентував увагу керівників регіонів на ситуації з оснащенням теплогенеруючих підприємств лічильниками, рівень облаштування якими на сьогодні складає лише 37%. Тому він закликав негайно вжити вичерпних заходів у цьому напрямку, оскільки відсутність засобу обліку унеможливить підприємству отримати ліцензію на послуги з теплопостачання.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 761 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты