Неділя, 05.05.2024, 13:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 19 » Готуємося до виборів
10:29
Готуємося до виборів
 12
25 травня 2014 року відбудуться позачергові вибори Президента України.
Про те, що кожен дієздатний громадянин України, який досяг 18-річного віку, має право брати участь у виборах, відомо кожному. Але далеко не всім відомо, що дані про всіх виборців нашої країни зберігаються у Державному реєстрі виборців.

Нагадую про те, що з вересня 2009 року в Україні функціонує автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система (АІТС) Державний реєстр виборців, призначена для зберігання та обробки відомостей про виборців. Вона використовується для складання списків для голосування на виборах та референдумах всіх видів та рівнів.

Незважаючи на значну кількість наших повідомлень у засобах масової інформації, більшість громадян все ще вважає, що списки для голосування виготовляються "з нуля” на кожні вибори. Але це зовсім не так!

База даних Реєстру єдина на всю Україну, кожного дня вона зазнає змін, які пов’язані зі зміною місця реєстрації громадян, зміною паспортів, смертю та інше. Оброблення інформації проходить завдяки налагодженій співпраці з працівниками Державної міграційної служби (паспортний стіл), відділом Державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС), міськрайонним судом, центральною районною лікарнею та управлінням соціального захисту населення. Навіть служба в лавах української армії та відбування покарань у колоніях знаходить відображення в Реєстрі. Підготовка списків для голосування - це не одноразова справа, вона залежить від якісної та оперативної роботи всіх відділів ведення Реєстру України.

Звичайно, кожні вибори мають свої особливості, але перед кожними виборами виготовляються попередні списки виборців разом із запрошеннями, щоб громадяни могли перевірити свої дані та, за потреби, подати звернення для уточнення цих даних.

То ж варто завчасно, зараз, поки ще є час, скористатись своїм правом і звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців для перевірки своїх даних в Реєстрі, їх уточнення за потреби або виправлення виявлених раніше помилок.

Наша адреса: м.Знам’янка, вул.Жовтнева,19 (приміщення міськвиконкому), кабінет №6. Телефони відділу: 2-14-95, 7-42-43.

Крім того, кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може перевірити інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців в    Особистому кабінеті виборця  на офіційному веб-сайті Державного реєстру виборців www.drv.gov.ua.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 827 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты