Понеділок, 22.07.2024, 15:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 32
Гостей: 32
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 17 » Готуючись до виборів
15:21
Готуючись до виборів
     
12З метою забезпечення виконання положень Закону України «Про вибори Президента України», Постанови Верховної Ради України від 22 лютого 2014 року №757 «Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень та призначення позачергових виборів Президента України», розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації та голови Кіровоградської обласної ради від 14 квітня 2014 року №119-р/111-гр «Про організацію підготовки до проведення в області позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року» під головуванням секретаря міської ради Надії Анатоліївни Адамович відбулася робоча нарада з керівниками підприємств, установ та організацій різних форм власності, на території яких, відповідно до Постанови Центральної виборчої комісії від 12.04.2012 року №66 «Про утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі», розташовані в м. Знам’янка, смт. Знам’янка Друга та с. Водному, виборчі дільниці. Під час наради були обговорені питання організації підготовки до проведення в місті позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року, зокрема в частині фінансування заходів з належного матеріально-технічного забезпечення діяльності виборчих комісій згідно з вимогами, встановленими Законом України «Про вибори Президента України» та постановою Центральної виборчої комісії від 04 березня 2014 року №31.  

Начальник відділу по обслуговуванню ради Наталія Василівна Брунцвік ознайомила присутніх з розпорядження міського голови «Про організацію підготовки до проведення в місті позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року» від 15 квітня 2014 року №72. Зазначила також, що відповідно до розпорядження міського голови від 10.04.2014 року №138-к «Про визначення робочого дня» буде забезпечено роботу відділу ведення Державного реєстру виборців 26,27 квітня,1-4,9-11,17,18,24,25 травня 2014 року.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців О.Денисов повідомив про завдання, що стоять перед підпорядкованим йому відділом щодо забезпечення підготовки списків виборців та іменних запрошень і передачу їх виборчим комісіям у строки та згідно з вимогами, встановленими Законом України «Про Державний реєстр виборців» та «Про вибори Президента України».

Начальник Цеху ТП №3 Олег Володимирович Гребенюк порушив питання забезпечення безперебійної чіткої роботи засобів телекомунікацій під час проведення позачергових виборів Президента України.

За результатами наради, враховуючи пропозиції присутніх та проблемні питання, що виникають під час підготовки та забезпечення належного матеріально-технічного забезпечення діяльності виборчих комісій згідно з вимогами, встановленими Законом України «Про вибори Президента України» та постановою Центральної виборчої комісії від 04 березня 2014 року №31, прийнято рішення щодо узгодження всіх заходів з відповідальною особою за здійсненням контролю за належним матеріально-технічним забезпеченням виборчих дільниць по м. Знам’янка, смт. Знам’янка Друга та с. Водяне під час проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року, якою, відповідно до розпорядження міського голови від 15.04.2014 року №71 визначено секретаря міської ради Надію Анатоліївну Адамович.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 916 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты