П`ятниця, 19.04.2024, 22:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Грудень » 8 » Громада міста Знам’янки відзначила 74-річницю визволення Знам’янщини від німецько-фашистських загарбників
14:50
Громада міста Знам’янки відзначила 74-річницю визволення Знам’янщини від німецько-фашистських загарбників
12
День визволення, як і День Перемоги загалом, це свято зі сльозами на очах. Це свято, коли згадують усіх причетних до тієї великої події, а більшість із них, на жаль, вже немає серед живих. 


З цієї нагоди відбулося традиційне покладання вінків до пам’ятних знаків, присвячених подіям Другої Світової війни. 
12
Почесну місію виконали: перший заступник міського голови Загородня В.Г., голова міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О.,колишній мер, Почесний громадянин міста Знам’янка - Василашко М.І.  

Біля Обеліску Слави відбувся  загальноміський мітинг за участі керівництва міста,ветеранів Другої світової війни,  представників депутатського корпусу, підприємств, організацій та установ міста, учнівської молоді та громадськості міста. 
12

Звертаючись до ветеранів, Сергій Іванович відзначив, що ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах тієї війни.       Також міський голова  Філіпенко С.І.   підкреслив, що   це особлива сторінка в історії нашого міста та висловив слова щирої вдячності ветеранам за те, що в надзвичайно важкій боротьбі вистраждали і захистили нашу Свободу.        

У своєму виступі Сергій Іванович зазначив: «Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день. 
12
Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності».

Вдячність ветеранам, солдатським вдовам, трудівникам тилу висловила у своєму виступі    голова Знам’янської міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О.
12

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, які загинули визволяючи Україну і Знам’янщину від ворога та поклали вінки і квіти до Обеліску Слави.

По закінченню мітингу всі присутні урочистою ходою пройшли до меморіального кладовища, де поклали квіти до Меморіалу Слави та вшанували пам’ять загиблих  хвилиною мовчання.  
12
Цього ж дня   ветерани мали змогу насолодитися чудовою концертною програмою, яка відбулася в приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг ) м.Знам’янка за участі вихованців та працівників Центру дитячої та юнацької творчості.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 989 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.2/5

Кировоград: новости и сайты