Неділя, 05.05.2024, 00:30
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 13 » Громадянська свідомість в дії: обрання секретарів житлових будинків
09:19
Громадянська свідомість в дії: обрання секретарів житлових будинків
12
  Протягом квітня 2014 року у м. Знам'янці відділом по обслуговуванню ради Знам'янської міської ради (нач. Н.Брунцвік) були організовані та проведені збори жителів будинків по вул. Жовтневій, 22, Глібко, 6, Глібко, 28, Матросова, 29. На порядку денному були розглянуті питання: обрання секретаря житлового будинку та заходи щодо ліквідації заборгованості мешканців житлового будинку за житлово-комунальні послуги.
  Учасниками зборів жителів стали секретар міської ради Адамович Н. А., керівник КП «Знам'янська житлово-експлуатаційна контора № 1" Дегтяр Е. Г. та головний інженер підприємства Чернявський О. М. 
  Відповідно до рішення Знам'янської міської ради від 22 березня 2011 року № 188 "Про затвердження Положень про органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети та переліку територій, у межах яких вони діють", будинковому комітету, як органу самоорганізації населення, у межах території його діяльності надаються повноваження – видавати довідки, характеристики мешканцям будинків, при наявності складених попередньо списків жителів, що проживають на території, закріпленої за будинковим комітетом. 
12
  У зв'язку з відсутністю секретарів житлових будинків гостро постала потреба видачі довідок про склад сім'ї, характеристик мешканцям з місця проживання та ін. 
На разі, за результатами проведених зборів, секретарем будинку по вул. Жовтневій, 22 обрано Лещинську Юлію Миколаївну. Питання обрання секретарів у інших вище зазначених будинках залишилось відкритим.
  Звертаємо увагу мешканців буд. Глібко, 28, Глібко, 6, Матросова, 29, що голова будинкового комітету № 9 Тертишна Л.А. припинила видачу довідок про склад сім'ї, характеристик особам, які проживають у зазначених житлових будинках, так як на сьогоднішній день вона не має такого права, а мешканці будинків не обрали секретаря будинку. Враховуючи вищезазначене, звертаємося до мешканців даних будинків щодо необхідності проведення повторних зборів у будинках та обрання секретарів будинків. Своє рішення мешканці будинку мають засвідчити документально, шляхом оформлення протоколу - засвідчити легітимність обрання секретаря будинку має більшість. Інформацію з даного питання просимо надати до відділу по обслуговуванню ради ( тел. 7-40-09, каб.№19 Знам'янського міськвиконкому). За даним телефоном можна отримати додаткові роз'яснення з даного питання.
   Наразі апаратом міської ради планується проведення зборів жителів будинків по вул. Пролетарській, 57, Радянській, 39.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 889 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты