Субота, 04.05.2024, 05:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 29 » Громадська рада обговорила питання євроінтеграції
19:52
Громадська рада обговорила питання євроінтеграції
  
Найактивніші представники громадських організацій міста висловлювали свою позицію щодо подальшого розвитку України. 

Таким було одне з питань, яке порушили під час засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради. Серед запрошених на захід був і міський голова Ігор Борисович Крижановський.

«Україна є незалежною державою, яка, перш за все, захищає національні інтереси в усіх напрямах. Україна йде і далі буде йти шляхом євроінтеграції. Стратегічний курс Президента України залишається незмінним – європейські стандарти життя для кожного українця! Рішення Уряду взяти паузу не є політичним , воно було прийнято в результаті реалістичної оцінки тих економічних проблем, які виникають з моменту підписання Угоди за відсутності пропозицій від ЄС щодо компенсації втрат» - розпочинає засідання міський голова І.Крижановський.

У ході спілкування представники громадської ради зацікавило питання чому так раптово, буквально на фініші було відкладено підписання угоди ?
12«Тому, що напередодні рішення Уряду остаточно з’ясувалися факти, які підтверджують серйозні економічні втрати. Каталізатором прийняття цього рішення став лист МВФ із завідомо неприйнятними для України вимогами (підвищення тарифів ЖКГ для населення , звільнення бюджетників заморожування соціальних виплат), на які уряд ніколи не піде. На превеликий жаль, ключові пункти для українців в Угоді про те, коли Україна може розраховувати на членство в ЄС і безвізовий режим, так і не були чітко окреслені» - пояснює міський голова.

Обговорюючи проблему, учасники зібрання дійшли висновку, що певний час і Україна, і Євросоюз повинні скоригувати свої вимоги й зобов’язання, але обраний вектор євроінтеграції принципово повинен бути збережений.
  
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 802 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты