П`ятниця, 26.04.2024, 17:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 12 » Громадське обговорення по питанню перейменування вулиць
07:28
Громадське обговорення по питанню перейменування вулиць
 
12
Під головуванням міського голови І. Крижановського, секретаря міської ради Н. Адамович та за участі депутатів Знам’янської міської ради О. Антоненка, А. Кривенка на території південної частини міста відбулось громадське обговорення щодо перейменування вулиць К. Макса, Леніна, Ульянівська, Московська. 

Міський голова І. Крижановський зауважив, що дане обговорення не має на меті переконати громаду у доцільності чи недоцільності перейменування. Метою зустрічей з громадськістю є ознайомлення з чинним законодавством, вивчення думки стосовно назв вулиць, які плануються перейменувати, узагальнення пропозицій мешканців міста.

Секретар міської ради Н. Адамович ознайомила із Законом України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки", довела до відома присутніх інформацію щодо пропозицій громадських організацій та політичних осередків міста стосовно нових назв вулиць, також, ознайомила із антологією вулиць міста. 

На питання щодо вартості перейменування вулиць Н. Адамович проінформувала про те, що тривалість процедури перереєстрації не обмежена у часі. Перереєстрацію мешканець вулиці може проходити під час зміни паспорта, оновлення фотокарток, зміни прізвища тощо, а саме: коли у людини виникає потреба звернутись до паспортиста. Що стосується підприємців, офіційна зміна назви вулиці – не є підставою для визнання будь-яких документів недійсними. Чинним законодавством  не передбачено обов’язкового внесення змін до свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності або ліцензію, яку має суб’єкт господарювання  на здійснення певного виду господарської діяльності у разі зміни назви вулиці. Для міста статтею витрат на вирішення цього питання стане виготовлення нових табличок з номером та назвою вулиці. 

З метою вивчення громадської думки головам квартальних комітетів надані анкети вивчення питання перейменування вулиць у м Знам’янка. Зміст анкети передбачає вивчення пропозицій щодо нових назв вулиць, які на сьогодні мають характер комуністичного минулого, інформування щодо вартості здійснення заходів по зміні назви вулиць, також надана інформація про осіб, пов’язаних з історією  м. Знам’янки та нашої країни.




 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 901 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты