Неділя, 28.04.2024, 20:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 24 » Громадські формування задіяні до патрулювання міста
16:36
Громадські формування задіяні до патрулювання міста
 12
В минулому році поновило свою діяльність громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Окремого Чорноліського полку «Імені Козака Мамая» Буго – Гардійського округу Українського козацтва».

Члени зазначеного формування спільно з працівниками міліції патрулюють вулиці міста, залучаються під час проведення культурно-масових заходів. Щосуботи разом з правоохоронцями виходять на патрулювання нічних вулиць міста. 

Перед тим як вийти на чергове патрулювання члени громадського формування проходять інструктажі, корегуються плани, ставляться завдання і лише після цього залучаються до роботи.

Як стверджує начальник Знам’янської міліції Сергій Рудь спільні патрулювання міліціонерів і громадськості дають перші результати. Так, як до патрулювання залучається більше кількість людей це дає змогу ретельніше забезпечувати охорону громадського порядку корегувати маршрути патрулювання, охопити більшу територію, знизить рівень вуличної злочинності. Хочу додати, що члени вище вказаного громадського формування перед тим, як заступити на спільні патрулювання пройшли перевірку на судимість, з’ясовувалися їх паспортні данні тощо. І лише після цього вони залучаються до спільних чергувань.

В умовах сьогодення є необхідність у залученні до патрулювання представників громадськості. Шановні знам’янчани, якщо у Вас виникло бажання допомогти у забезпеченні спокою у рідному місті то звертайтесь до міськвідділу, за адресою: м. Знам’янка, вул. Київська 25.


Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 985 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты