Середа, 01.05.2024, 17:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 11 » Громадські організації, які займаються збором коштів для військових, скоординували свої дії
13:23
Громадські організації, які займаються збором коштів для військових, скоординували свої дії

   
12
Міський голова Ігор Борисович Крижановський зустрівся з представниками міських громадських організацій та політичних партій, приватними підприємцями, волонтерами, які допомагають військовослужбовцям – знам’янчанам, у зоні АТО, та членам їх сімей. 

Ігор Борисович подякував волонтерам за їхню благородну справу, наголосивши, що придбані бронежилети, каски та інше обмундирування врятували життя не одного  добровольця української армії.

На порядку денному єдине питання, йшлося про створення міського координаційного центру допомоги військовим та їхнім родинам.

І.Крижановський наголосив, що у Знам’янці  багато міських громадських організацій та політичних партій, волонтерів, приватних підприємців займаються вирішенням проблем учасників АТО. Тому така структура як спеціальний центр, де акумулюватиметься інформація про потреби військовослужбовців, дозволить скоординувати спільні дії та  для більш оперативно  вирішувати питання із залученням до цього небайдужих знам’янчан.
12

До того ж, аби унеможливити випадки шахрайства, кожному волонтеру, який займатиметься збором коштів та необхідних речей для підтримки воїнів у зоні АТО, будуть видані посвідчення з печаткою Знам’янської міської ради.

Учасники зустрічі вирішили створити координаційний центр допомоги учасникам АТО та членам їхніх сімей у кількості 10 осіб. Внесли пропозиції щодо осіб – працівників центру, які на першому засіданні 11 вересня ц.р. оберуть голову центру та чітко окреслять напрямки його діяльності. 

Координаційний центр розміщуватиметься на базі міського Палацу культури. Про контактний телефон, кімнату розміщення центру буде повідомлено додатково.

Запрошуємо всіх небайдужих громадян скористатися можливістю допомогти нашим знам’янчанам – учасникам АТО!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 805 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты