П`ятниця, 19.04.2024, 02:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 16 » Громадськості міста представлено керівника Знам’янської місцевої прокуратури
16:31
Громадськості міста представлено керівника Знам’янської місцевої прокуратури
12
15 грудня 2015 року, завершився процес системного реформування органів прокуратури, і в Кіровоградській області розпочали свою роботу 4 оновлені місцеві прокуратури, а саме: Кіровоградська місцева прокуратура, до складу якої увійшли місто Кіровоград та Кіровоградський район; 
Знам’янська місцева прокуратура, юрисдикція якої поширюватиметься на міста Знам’янку та Світловодськ, Знам’янський, Маловисківський, Новомиргородський, Олександрійський та Світловодський райони; Олександрійська місцева прокуратура, з територіальною юрисдикцією у місті Олександрія, Долинському, Компаніївському, Новгородківському, Олександрійському, Онуфріївському, Петрівському, Устинівському районах; Новоукраїнська місцева прокуратура, що охоплює Бобринецький, Вільшанський, Гайворонський, Голованівський, Добровеличківський, Новоархангельський, Новоукраїнський та Ульяновський райони.

12
Наказом Генерального прокурора України, за рекомендацією Одеської конкурсної комісії, на посаду керівника Знам’янської місцевої прокуратури призначено старшого радника юстиції Когатька Станіслава Миколайовича, якого 16 грудня 2015 року  було представлено громадськості.

Когатько Станіслав Миколайович народився 25.04.1973  року у           смт. Устинівка Кіровоградської області.  У 1995 році закінчив Одеський державний університет імені І.І.Мечнікова. В органах прокуратури з 1995 року. До призначення обіймав посаду начальника організаційно-контрольного відділу прокуратури Кіровоградської області.

На урочистому заході, який відбувся у залі засідань Знам’янської міської ради, були присутні працівники новоствореної Знам’янської місцевої прокуратури, у тому числі і працівники відділів, які увійшли до її складу, керівники правоохоронних органів, підприємств, установ та організацій та Знам’янський міський голова Філіпенко С.І.

Когатько С.М. привітав присутніх із завершенням етапу реформування органів прокуратури місцевої ланки, та наголосив, що основним завданням прокуратури на сьогоднішній день є забезпечення дотримання прав громадян, інтересів держави, координація діяльності правоохоронних органів у  боротьбі із злочинністю та корупційними проявами, що і буде основним напрямками діяльності очолюваного ним колективу.

12
Крім того, наказом прокурора Кіровоградської області, за рекомендацією Одеської конкурсної комісії, також призначено перших заступників та заступників керівників місцевих прокуратур.

Так, першим заступником керівника Знам’янської місцевої прокуратури призначено Рубана В.В., заступниками – Петренко Л.Ю. та Ремеза А.П.

До привітання долучився і Знам’янський міський голова Філіпенко С.І., висловивши свої побажання новопризначеним керівникам, та побажавши наснаги у нелегкій праці, особливо у такі важкі для держави часи.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1303 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/10

Кировоград: новости и сайты