Неділя, 12.05.2024, 01:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Квітень » 19 » "І дорослий, і малий мусять пам’ятати: якщо сталася біда - необхідно 101 набрати!"
13:33
"І дорослий, і малий мусять пам’ятати: якщо сталася біда - необхідно 101 набрати!"
 
12         "І дорослий, і малий мусять пам’ятати: якщо сталася біда - необхідно 101 набрати!". Саме під таким гаслом 18 квітня у міському Палаці культури розпочався зональний етап XVIІІ Фестивалю Дружин юних пожежників.
Щоб взяти участь у зональному етапі Фестивалю, спочатку команди повинні були здобути перемогу в шкільних та міських турах. Тож за таких обставин, до місця проведення фестивалю прибули найкраще підготовлені 14 команд з різних куточків Кіровоградщини.
 На урочистому відкритті свята з привітальними словами до учасників і гостей звернулися секретар Знам'янської міської ради А.Тесленко, керівник апарату Знам'янської райдержадміністрації А.Голік , начальник відділення зв’язків з громадськістю Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області майор служби цивільного захисту В.Шабала 
 
 До складу журі увійшли представники всіх організаторів змагань. Головою журі була начальник відділення зв’язків з громадськістю Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області майор служби цивільного захисту В.Шабала . 
«Сьогодні на варті збереження природи від вогню стоять юні пожежні. Саме вам, шановні учасники конкурсу, слід вивчати справу рятувальників та бути прикладом у дотриманні правил безпечної життєдіяльності, проводити роз’яснювальну роботу серед ровесників, бути мужніми та благородними. Саме тому із року в рік ми проводимо цей фестиваль. Бажаю вам творчих успіхів, наснаги та, звичайно ж перемоги», - у вступному слові зауважила В.Шабала.
12          Членам журі було дуже важко визначити переможця, адже усі команди демонстрували чудові знання правил безпеки життєдіяльності та артистичні здібності.
Кожен конкурс діти разом із глядачами підтримували гучними оваціями.
Спостерігаючи за розмаїттям виступів команд, важко було передбачити яким буде фінал, оскільки учасники показали високий рівень підготовки і намагалися якнайкраще презентувати свій район, місто, навчальний заклад, команду, потішити глядачів яскравими декораціями, неповторними костюмами, театралізованими постановками, хореографією, вокалом та іскрометними жартами.
При оцінюванні виступів команд бралися до уваги дотепність, гумор, артистизм, кмітливість і, безперечно, відповідність темі
За результатами конкурсів зонального етапу Фестивалю дружин юних пожежників І місце виборола команда ДЮП "Рятівники" (НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей". Друге – команда ДЮП Лицарі порятунку ( Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 3, м.Долинська). Третє місце посіла команда ДЮП "Фенікс" (НВК Бобринецька гімназія ЗШ І-ІІІ ступенів № 1).
 
12 Міський голова І.Крижановський в свою чергу подякував усім учасникам Фестивалю за те, що вони вдало та уміло продемонстрували високий рівень обізнаності щодо правил безпеки життєдіяльності на випадок виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, вдалий творчий задум, влучний гумор, кращі костюми, мистецтво перевтілення, вокальну майстерність. І найголовніше, що юні рятувальники-пожежні показали, що є гідними продовжувачами справи своїх старших колег-рятувальників.
Організатори Фестивалю вручили командам-переможницям конкурсів і номінантам грамоти та цінні подарунки.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 849 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты