П`ятниця, 19.04.2024, 11:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 13 » І тільки спільними зусиллями – суспільство – школа – сім'я, ми зможемо змінити щось на краще…
15:40
І тільки спільними зусиллями – суспільство – школа – сім'я, ми зможемо змінити щось на краще…
 
12 Відбулося засідання координаційної ради з питань профілактики наркоманії та протидії злочинності, пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів та запобігання ВІЛ-інфекції/СНІДу , яке провів голова координаційної ради, секретар міської ради А. Тесленко. На порядку денному розглядалися наступні питання:
- Про взаємодію органів внутрішніх справ та медичних установ з виявлення та проведення профілактичної роботи з особами, які допускають немедичне вживання наркотичних засобів та психотропних речовин та стан забезпечення взаємних звірок наявних обліків споживачів наркотиків, хворих на наркоманію.
- Про стан виконання заходів щодо реалізації в м. Знам’янка Міської програми з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу у 2011 році
- Про організаційні заходи щодо співпраці служб виконавчого комітету
та релігійних організацій, що діють на території міста, щодо популяризації здорового способу життя та профілактики шкідливих звичок в дитячому та молодіжному середовищі.
Міські організації, загальноосвітні заклади проводять величезну роботу у напрямку зниження темпів поширення епідемії ВІЛ/СНІДу.  Для досягнення цієї мети об’єднуються зусилля урядових та громадських організації. 
12            Цього разу на засідання були запрошені, окрім постійних членів Ради, представники релігійних організацій, які діють на території міста. Ця зустріч відбулася з метою визначення можливості їхньої співпраці з відділом освіти, центром соціальних служб та інших установ. Було заслухано представників різних релігійних переконань, але всі зійшлися на тому що необхідно виховувати в дітях та піднімати рівень духовності. І така робота повинна починатися, насамперед не з дітей, а з батьків. Було вирішено провести в листопаді семінар за участю педагогічних працівників та релігійних організацій. Метою цього семінару стане ознайомлення з профілактичними програмами, які пропагують різні релігійні концесії та розробка плану спільних заходів і зустрічей з батьками та учнями. Це можуть бути виступи на батьківських зборах, відео лекторії , бесіди, тренінгові заняття.
Є велика надія що ця робота дасть позитивний результат, хоча всі присутні розуміють що результат можна буде побачити не так швидко, як би нам того хотілося. Хотілося б звернути увагу батьків, що дітям потрібна не лише їжа та одяг, а й духовна підтримка та безумовна любов батьків. І тільки спільними зусиллями – суспільство – школа – сім'я, ми зможемо змінити щось на краще…


.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 705 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/1

Кировоград: новости и сайты