Неділя, 28.04.2024, 14:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 27 » І все перекреслив урановий атом
09:43
І все перекреслив урановий атом
 12
В історії нашого народу немало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них Чорнобильська катастрофа. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково – технічний прогрес може приносити і гіркі плоди. Наша країна вперше відчула на собі таку грізну силу, як ядерна енергія, що вийшла з - під контролю.

В бібліотеці № 1 з учнями ЗОШ № 1 з 6-А та 6-Б класами завідуючою бібліотеки Коряк М.Г. була проведена година спілкування «І все перекреслив урановий атом». Під час проведення години спілкування діти з задоволенням слухали та задавали запитання. Також учні були ознайомлені з літературою по даній темі, були переглянуті ілюстрації Чорнобильської трагедії, згадали тих перших, які кинулись у вогонь, у небезпеку, які затулили собою усіх нас. Вшанували пам’ять загиблих і померлих внаслідок аварії на ЧАЕС хвилиною мовчання.
  12
Ми сьогодні всі повинні пам’ятати і шанувати героїв, завдяки яким сьогодні живемо. Та пам’ятати, що мирний атом не такий вже і мирний. Техногенні катастрофи мають величезні наслідки забруднення як для довкілля, так і для екології душі, оскільки людина це частина біосфери. Руйнуючи природу - ми руйнуємо себе.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 798 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты