Субота, 27.04.2024, 04:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 5 » ІІ сесія VІ скликання Знам’янського міського парламенту дітей
08:12
ІІ сесія VІ скликання Знам’янського міського парламенту дітей
12
На базі Центру дитячої та юнацької творчості відбулася ІІ сесія VІ скликання Знам’янського міського парламенту дітей (МПД). У  роботі сесії взяли участь 28 делегатів учнівського самоврядування з 8 навчальних закладів міста.

Сесія розпочалась  пленарним засіданням, якому передували привітання на адресу парламентарів головного спеціаліст відділу освіти Попової Тетяни Миколаївни, начальник відділу молоді спорту та здорового способу життя Ладожинської Руслани Анатоліївни та головного спеціаліста відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, куратора міского парламенту дітей Зайченка Виталія Вікторовича. 
12

Виступаючі були єдині у своїх настановах та побажаннях депутатам і надалі залишатися такими ж ініціативними, творчими та наполегливими.

Під час пленарного засідання голови осередків учнівських самоврядувань навчальних закладів міста прозвітували про виконання рішень попередньої сесії. Про роботу міського парламенту дітей в міжсесійний період розповіла голова МПД  Домбровська Анастасія.
12

Наступним етапом роботи сесії стало засідання профільних комісій.  Депутати плідно попрацювали,обмінявшись власними ідеями,  розглянули пропозиції та проекти для подальшого опрацювання.
12

І вже на пленарному засіданні депутати прийняли рішення ІІ сесії VІ скликання, в якому визначили головні напрямки роботи Знам’янського міського парламенту дітей у міжсесійний період. 
12

Втомлені, але сповнені позитивними враженнями, ідеями та планами на майбутнє юні парламентарі подякували за довіру і запевнили всіх про те, що спрямують всі свої зусилля на реалізацію запланованого. 

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 855 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты