П`ятниця, 29.03.2024, 12:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 29 » ІХ Чемпіонат Кіровоградської області з військово – спортивних багатоборств
11:41
ІХ Чемпіонат Кіровоградської області з військово – спортивних багатоборств
12
24 вересня 2017 року на базі Олександрійського аграрного ліцею був проведений другий (обласний) етап зборів – змагань з військово – спортивних багатоборств серед юнаків від 14 до 17 років.  

Організаторами цьогорічного ІХ Чемпіонату Кіровоградської області з ВСБ традиційно були Знам’янський міський спортивно – технічний клуб Товариства сприяння обороні України, Кіровоградська
12
обласна організація Всеукраїнського дитячого патріотичного об’єднання «Майбутнє України», Кіровоградська обласна організація УСВА. 

Учасниками змагань стали збірні команди Знам’янського МСТК ТСОУ, Онуфріївського патріотичного – спортивного клубу «Саланг», Світловодського ПСК «Перевал» та ПСК «Захист» з Олександрії. 65 юнаків виборювали право ввійти до складу збірної команди Кіровоградської області для участі у Всеукраїнському Чемпіонаті з військово – спортивних багатоборств, що буде проводитись з 04 по 08 жовтня у м. Житомирі.
12
Змагання проходили на п’яти рубежах:
  • стрільба з пістолета;
  • підтягування на перекладині;
  • виконання підйому переворотом;
  • подолання смуги перешкод;
  • біг на дистанцію 3 км.
У підсумку від Знам’янщини до складу збірної команди області ввійшли учні Знам’янського ПТУ № 12 Лісяний Ілля та Мухін Віктор, учні ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» Козяр Данило та Воробченко Максим, учень Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. № 1 ім. Т. Шевченка Кочеригін Максим та учень Дмитрівської ЗШ І – ІІІ ст. Панфіл Василь.
12

Голова Кіровоградської обласної організації ВДПО «Майбутнє України», директор Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденко висловив щиру подяку за багаторічну співпрацю у напрямку розвитку патріотичного виховання молоді  та безпосередню участь в організації Чемпіонату головному судді змагань Заслуженому тренеру України А. Ярошевському, 
12
голові Знам’янського міського методичного об’єднання викладачів предмету «Захист Вітчизни» А. Хандусенку, за фінансову підтримку учасників змагань Знам’янському міському голові С. Філіпенку, начальнику відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Р.Ладожинській головному спеціалісту відділу молоді, спорту та охорони здоров’я А. Сугарею, та, за надану можливість проведення змагань і тренувальних зборів, директору Олександрійського аграрного ліцею В. Афанасьєву.

І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 710 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты