Четвер, 02.05.2024, 05:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Лютий » 13 » Інформаційний бюлетень виконавчого комітету від 11 лютого 2011 року
21:01
Інформаційний бюлетень виконавчого комітету від 11 лютого 2011 року

12    На засіданні виконкому, яке відбулося 11 лютого 2011 року розглянуто 42 проекта рішень. У ході обговорення було прийнято 40 рішень.Найбільш цікавими для громадськості прийняті такі рішення:

Про результати роботи Знам"янського об'єднаного контрольно-ревізійного відділу за 2010 рік. Протягом 2010 року Знам"янським об'єднаним контрольно-ревізійним відділом проводилась робота, спрямована на посилення контролю за додержанням чинного законодавства з фінансових питань, за роботою тендерних комітетів щодо безумовного дотримання вимог чинного законодавства, економним витрачанням коштів бюджетів усіх рівнів. З метою забезпечення належного додержання фінансово-бюджетної дисципліни, підвищення відповідальності керівників органів місцевого самоврядування, розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, суб'єктів господарювання державного і комунального секторів економіки щодо ефективного управління фінансовими ресурсами та вжиття заходів щодо повного усунення встановлених у ході ревізій фінансово-бюджетних порушень, виконавчий комітет Знам'янської міської ради зобов'язав керівників структурних підрозділів міськвиконкому, бюджетних установ, комунальних підприємств забезпечити безумовне дотримання норм фінансово-бюджетної дисципліни, посилити контроль за ефективним та раціональним використанням державних фінансових ресурсів, державного та комунального майна

    Про підготовку і проведення призову громадян України 1986-1993 років народження на строкову військову службу в квітні- травні 2011 року. Виконавчий комітет міської ради вирішив, що призов на строкову військову службу громадян України 1993 року народження, які не мають права на відстрочку від призову, а також призовників старшого віку, у яких закінчилась дія раніше наданої відстрочки провести у строки, встановлені Указом Президента України. Для проведення призову громадян на строкову військову службу створено призовну комісію. Роботу призовна комісія розпочне в період з 1 квітня по 31 травня 2011 року

   Про організацію порядку виконання керівниками підприємств, установ та організацій військово-транспортного обов'язку на території м. Знам'янка. З метою своєчасного та якісного контролю за технічним станом транспортних засобів, що зареєстровані на території міста, за їх готовністю до передачі до лав Збройних Сил України , та інших військових формувань в особливий період, виконавчий комітет Знам'янської міської ради доручив Знам'янсько-Олександрівському об'єднаному міському військовому комісаріату проведення не менше одного разу на рік, згідно графіку, затвердженого військовим комісаром та погодженим з міським головою , перевірки на підприємствах, в установах і організаціях, готовності транспортних засобів до передачі військовим формуванням на період мобілізації та у воєнний час. 

   Про внесення змін до розміру батьківської плати за навчання в дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка. У зв'язку з відсутністю достатнього фінансування з міського бюджету на утримання дитячої музичної школи ім. М.В.Лисенка виконавчий комітет міської ради погодив з 1 березня 2011 року батьківську плату за навчання в дитячій музичній школі ім. М.В.Лисенка в таких розмірах : для учнів фортепіанного відділу - 60 гривень; для учнів народного відділу (клас гітари) - 60 гривень; для учнів музично-теоретичного відділу (клас сольного співу) - 50 гривень; для учнів струнно-смичкового відділу - 50 гривень для учнів народного відділу ( класи домри, баяну, акордеону, духових та ударних інструментів) - 50 гривень хореографічне відділення - 35 гривень.

    Про перелік об'єктів та обсяги фінансування за рахунок коштів міського фонду охорони навколишнього природного середовища. Виконавчий комітет міської ради затвердив кошторис видатків спеціального фонду міського бюджету у 2011 році та дозволив фінансовому управлінню проводити фінансування робіт згідно наявних надходжень коштів які будуть направлені на виконання робіт з інвентаризації джерел забруднення навколишнього природного середовища, виконання робіт по реконструкції та розширенню сміттєзбиральних майданчиків для збору ТПВ, придбання контейнерів для збору та транспортування ТПВ.

    Про відключення житлових будинків міста від центрального теплопостачання. Розглянувши пропозиції директора Знам'янського комунального підприємства теплових мереж про необхідність відключення житлових будинків від системи централізованого опалення у зв'язку із незадовільним станом внутрішньобудинкових мереж теплопостачання будинків і значною кількістю квартир, що обладнанні індивідуальним опаленням, з метою скорочення нераціональних витрат на виробництво теплової енергії, виконавчий комітет міської ради доручив комунальному підприємству теплових мереж провести відповідну роботу по відключенню житлових будинків від центрального теплопостачання з 20 квітня 2011 року передбачено відключення таких будинків

    Про надання дозволу комунальному підприємству «Знам’янська житлово- експлуатаційна контора  №1»  на демонтаж теплових мереж, що проходять по підвальному приміщенню житлового будинку № 7 по вул.. Трудова, відключеного від централізованого теплопостачання. З метою ефективного використання комунальної власності та враховуючи звернення керівника комунального підприємства «Знам’янська житлово- експлуатаційна контора  №1» про надання дозволу на демонтаж внутрішньобудинкових теплових мереж житлового будинку № 7 по вул.. Трудова, відключеного від централізованого теплопостачання у зв’язку із облаштуванням мешканцями даного житлового будинку своїх квартир індивідуальним опаленням, виконавчий комітет міської ради дозволив комунальному підприємству «Знам’янська житлово- експлуатаційна контора  №1» демонтаж внутрішньобудинкових теплових мереж житлового будинку № 7 по вул.. Трудова.


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1237 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты