Четвер, 02.05.2024, 14:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Лютий » 11 » Інформаційний бюлетень виконавчого комітету від 14 січня 2011 року
08:36
Інформаційний бюлетень виконавчого комітету від 14 січня 2011 року
12      На засіданні виконкому, яке відбулося 14 січня 2011 року розглянуто 23 проектів рішень. У ході обговорення було прийнято 23 рішення.
Найбільш цікавими для громадськості прийняті такі рішення
:" Про погодження продовження терміну дії "Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам'янка на 2007-2010 роки" на період до 2012 року. З метою забезпечення ефективного використання бюджетних коштів, вирішення нагальних потреб житлово-комунального господарства міста в 2011 році, виконавчий комітет Знам'янської міської ради погодив продовження терміну дії "Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам'янка на 2007-2010 роки" на період до 2012 року та вніс зміни до додатку 2 Програми. Одними з основних заходів Програми є : Створення об`єднань співвласників багато квартирних будинків, Модернізація ліфтів з заміною кабіни, лебідки та станції керування, оснащення житлового фонду засобами обліку споживання води, оновлення та придбання спеціальної техніки, озеленення міста, реконструкція та капітальний ремонт водоканалізаційних мереж, будівництво водопровідних та каналізаційних мереж.

" Про погодження Програми охорони навколишнього природного середовища м. Знам'янка на 2011-2013 роки. Виходячи з необхідності об'єднання зусиль виконавчого комітету та територіальної громади на реалізацію пріоритетних напрямків природоохоронної роботи задля збереження унікальних природних куточків міста, стабілізації екологічної ситуації та зменшення впливу техногенних забруднень довкілля на його території, раціонального використання природних ресурсів, захисту здоров'я населення та формування мешканців міста екологічної культури, виконавчий комітет Знам'янської міської ради погодив Програму охорони навколишнього природного середовища м. Знам'янка на 2011-2013 роки. Програма охорони навколишнього природного середовища м. Знам'янка на 2011-2013 роки спрямована на:реалізацію державної політики у галузі охорони навколишнього природного середовища (довкілля, забезпечення ефективності державного управління на регіональному рівні з урахуванням екологічних, демографічних особливостей, забезпечення сталого розвитку);розробку та впровадження комплексу заходів, спрямованих на підтримку цілісності природних систем та їх життєзабезпечуючих функцій; виконання вимог положення "Конвенції про доступ до інформації, участі громадськості в процесі прийняття рішень і доступ до правосуддя в питаннях, що відносяться до охорони навколишнього середовища", яка була відкрита для підписання в Орхусі (Данія) у 1998 році. Метою Програми є : поліпшення стану довкілля в місті шляхом знищення викидів речовин в атмосферне повітря , зменшення скидів забруднених стічних вод у річку Інгулець та балку Євона та зменшення негативного впливу промислових і побутових відходів на довкілля ; забезпечення екологічної безпеки території міста, охорона та поліпшення стану навколишнього природного середовища, раціональне використання та відтворення природних ресурсів шляхом здійснення комплексу науково обґрунтованих природоохоронних та ресурсозберігаючих заходів, мобілізація матеріальних та фінансових ресурсів, координація заходів органів місцевого самоврядування та господарчих суб'єктів, залучення громадськості до природоохоронних дій шляхом інформування населення.

" Про організацію виконання Заходів з розв'язання проблем зайнятості населення у 2011 році. Виконавчий комітет міської ради затвердив Заходи з розв'язання проблем зайнятості населення у 2011 році. Одними з заходів є : сприяння зайнятості та забезпечити соціальний захист населення від безробіття в умовах фінансової кризи шляхом реалізації Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо зменшення впливу світової фінансової кризи на сферу зайнятості населення"; сприяння зайнятості населення шляхом розширення сфери застосування праці за рахунок створення робочих місць з належними умовами праці, зокрема через державну підтримку національного товаровиробника відповідно до пріоритетних напрямів розвитку окремих галузей економіки та вимог до підвищення ефективності виробництва на інноваційній основі; сприяння зайнятості військовослужбовців, звільнених у ході реформування Збройних Сил та інших військових формувань у рамках виконання Державної програми соціальної і професійної адаптації військовослужбовців, що підлягають звільненню, та осіб, звільнених з військової служби, на період до 2011 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 15 травня 2007 року № 720; забезпечення підвищення якості робочих місць шляхом створення належних умов праці через приведення стану робочих місць на підприємствах у відповідність із нормативно-правовими актами з питань охорони праці; сприяння працевлаштуванню молоді на перше робоче місце відповідно до Закону України "Про забезпечення молоді, яка отримала вищу або професійно-технічну освіту, першим робочим місцем з наданням дотації роботодавцю"

" Про погодження проекту Програми соціального захисту населення міста на 2011 рік. З метою поліпшення ситуації у сфері соціального захисту населення міста, селищ Знам'янка Друга та Водяне виконавчий комітет міської ради погодив проект Програми соціального захисту населення міста на 2011 рік. Головними завданнями Програми соціального захисту населення м.Знам'янки на 2011 рік є: удосконалення системи надання адресної допомоги найбільш вразливим верствам населення за Єдиною технологією прийому громадян; забезпечення належних умов проживання підопічних в інтернатних закладах міста; розвиток соціального обслуговування самотніх, самотньопроживаючих непрацездатних громадян, осіб, які потрапили в складні життєві обставини, міським територіальним центром; соціальна підтримка непрацездатних громадян та осіб з обмеженими фізичними можливостями.

" Про затвердження грошової норми харчування окремих категорій учнів у загальноосвітніх навчальних закладах міста. У зв'язку з підвищенням цін на продукти харчування, з метою організації повноцінного харчування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей та учнів 1-4 класів, які забезпечуються безоплатними обідами виконавчий комітет міської ради затвердив із 14 січня 2011 року грошову норму харчування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей та учнів 1-4 класів у загальноосвітніх навчальних закладах у розмірі 6,00 грн. в день на одну дитину.


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1140 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты