Неділя, 12.05.2024, 19:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 24 » Інваліду Великої Вітчизняної війни в рамках обласної акції "Зірка пам'яті" було вручено новенький автомобіль
09:51
Інваліду Великої Вітчизняної війни в рамках обласної акції "Зірка пам'яті" було вручено новенький автомобіль
 
12          23 лютого 2012 року з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни до Кіровоградської облдержадміністрації були запрошені ветерани Великої Вітчизняної війни. Серед запрошених була і сім’я інвалідів міста Знам'янка - Олександра Сопова та Тамара Ярова. Делегацію із нашого міста, у складі начальника управління праці та соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому О.Моліна, директора територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів Т.Костікової, очолив перший заступник міського голови В.Джулай.
 Голова облдержадміністрації Сергій Ларін привітав фронтовиків зі святом, подякував за героїчні звитяги і запевнив, що обласна влада завжди дбатиме про ветеранів. Під час урочистої зустрічі , в рамках обласної акції "Зірка пам’яті" їм було вручено довгоочікуваний подарунок – ключі від новеньких автомобілів. 
12           На урочистій зустрічі також були присутні голова обласної ради Микола Ковальчук, заступник голови облдержадміністрації Галина Пастух, секретар Кіровоградської міської ради Ігор Волков.
Розглядаючи автомобілі, що чекали на своїх власників на головній площі Кіровограда, ветерани подякували керівнику області за увагу до їхніх потреб та проблем.
На згадку про щасливу подію свого життя ветерани фотографувалися з керівництвом області та омріяним подарунком.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 765 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты