Субота, 27.04.2024, 02:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 15 » Із чергового засідання виконавчого комітету
12:32
Із чергового засідання виконавчого комітету
 
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 36 проекти рішень. Затверджено - 35.

Враховуючи звернення учасників проведення антитерористичної операції та громадських організацій міста, виконавчий комітет Знам’янської міської ради затвердив Положення про  цільовий благодійний рахунок підтримки воїнів АТО та членів їх сімей. Зокрема, ним визначається, що цільовий благодійний рахунок підтримки воїнів АТО та членів їх сімей створюється для надання фінансової та соціальної підтримки військовослужбовців, мешканців міста Знам’янки та їх родин, які задіяні або приймали участь у проведенні антитерористичної операції. Цільовий благодійний рахунок підтримки воїнів АТО та членів їх сімей формується за рахунок благодійних  внесків громадян, підприємств різних форм власності, суб’єктів підприємницької діяльності, громадських організацій та політичних партій. Використання коштів здійснюється відповідно до рішення Координаційного центру надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей управлінням соціального захисту населення через органи казначейства.

Пакет документів, необхідний для отримання допомоги:
особиста заява учасника АТО  або члена його родини;
копія паспорта учасника АТО  або члена його родини;
копія ідентифікаційного коду учасника АТО  або члена його родини;
довідка про поранення під час участі в АТО (за наявності);
інформація про рахунок в банківській установі учасника АТО  або члена його родини;
довідка учасника АТО;
довідка про склад сім’ї.

Беручи до уваги численні звернення громадян міста, з метою організації дозвілля дітей, виконавчий комітет Знам’янської міської ради визначив місця розташування дитячих майданчиків та гойдалок на території міста Знам’янка, а саме: дитячих майданчиків - на території Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, на прибудинковій території житлового будинку № 9 по вул. Гагаріна; гойдалок -  на території міського парку культури та відпочинку та на прибудинковій території  житлового будинку № 85 по вул. Фрунзе.

Розглянувши заяву фізичної особи-підприємця,  та з метою забезпечення належного контролю за здійсненням гастрольних заходів та санітарного і екологічного стану на території міста, виконавчий комітет Знам'янської міської ради надав дозвіл на тимчасове розміщення  дитячих атракціонів на площі "Героїв Майдану" перед міським Палацом культури з 24.06.2015 р. по 05.07.2015 р. 

Виконавчий комітет міської ради погодив відділу освіти (начальник Н.Попова) напрямки використання залишку коштів спеціального фонду (надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із законодавством, та інші джерела власних надходжень) бюджетних установ за І півріччя 2015 р







Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1008 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/8

Кировоград: новости и сайты