Четвер, 25.04.2024, 03:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 26 » Із чергової сесії міської ради
07:49
Із чергової сесії міської ради
12
Під головуванням міського голови Філіпенка Сергія Івановича відбулося пленарне засідання сорок першої сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання.

Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан.

Міський голова на початку пленарного засідання сесії зачитав повідомлення про реєстрацію депутатської фракції Радикальної Партії Олега Ляшка Знам’янської міської ради 7 скликання.

Враховуючи пропозиції суб’єктів подання з порядку денного сесії міської ради були виключені проекти рішень «Про внесення доповнень до рішення міської ради від 16.12.2016 р. № 632 «Про затвердження плану роботи Знам’янської міської ради сьомого скликання на 2017 рік», «Про поновлення терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Твердохлєбову О.В.».

Детально обговорили депутати рішення міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року № 675 «Про міський бюджет на 2017 рік»,  зокрема щодо виділення Знам’янській ЦРЛ 500 тис. грн.

При розгляді даного питання виступили голова профспілки працівників Знам’янської ЦРЛ В.Сільман, головний лікар Знам’яської ЦРЛ І. Муравський, заступник головного лікаря  КЗ «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Л. Полежай. 

Заступник міського голови - начальник фінансового управління Г.Лихота ознайомила присутніх з фінансовим становищем міста, яке склалось на сьогоднішній день в галузі медицини.
12

Голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В. Мацко запропонував заключити угоду з керівництвом РДА на медичне обслуговування міського населення в Знам’янській ЦРЛ у зв’язку з відсутністю в міській лікарні певних відділень (інфекційного, дитячого, пологового тощо) та вузькопрофільних спеціалістів. Цю укладену угоду затвердити на сесії Знам’янської міської ради. Також в цій угоді обов’язково передбачити можливість працювати вузькопрофільним спеціалістам ЦРЛ в міській лікарні. Цю пропозицію депутати міської ради підтримали.

Також надійшла пропозиція депутата Знам’янської міської ради Н. Данасієнко щодо проведення спільного засідання районної та міської влади, з присутністю фінансистів та лікарів міста і району, яка була підтримана депутатами Знам’янської міської ради.

Голосування щодо внесення змін до міського бюджету на 2017 рік проводилося окремо по кожному розпоряднику бюджетних коштів, а також по окремих пропозиціях, що були внесені постійними комісіями та депутатами міської ради.

Підтримали депутати й рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Сергія Гурова», обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Знам’янської міської організації політичної партії «Воля» у зв’язку із особистою заявою про складання ним депутатських повноважень за сімейними обставинами та «Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради Євгена Ліщенка», обраного в багатомандатному виборчому окрузі за виборчим списком Знам’янської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка у зв’язку із особистою заявою про складання ним депутатських повноважень у зв’язку з перебуванням в Збройних силах України за контрактом та проходженням служби в зоні АТО.
Також прийнято рішення, що стосуються регулювання земельних відносин, тощо.

Не набрали достатньої кількості голосів проекти рішень «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам'янки» та «Про затвердження Міської Програми Громадського бюджету міста Знам'янки на 2018 рік».
Загалом, за результатами роботи сесії було затверджено 65 рішень, у тому числі 18 депутатських запитів.

У різному секретар міської ради Н. Клименко ознайомила присутніх депутатів із змістом листа Знам’янської міської Організації ветеранів України щодо необхідності реконструкції Меморіального кладовища, начальник юридичного відділу міськвиконкому Ю.Данільченко роз’яснив суть позову міського голови до міської ради, депутат міської ради Н.Тишкевич надала свою оцінку статті міського голови С.Філіпенка в газеті «Знам’янські вісті».

З результатами поіменного голосування за проекти рішень, та за процедурні рішення, можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Протоколи міської ради». З текстами рішення можна буде ознайомитися на сайті міської ради. На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії.

У роботі сесії міської ради взяли участь:  Г.Лихота – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління, І.Ратушна – керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам’янської міської ради, начальники та спеціалісти  структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, голови квартальних комітетів та ОСББ міста, помічники - консультанти депутатів міської ради, представники громадських організацій, члени виконавчого комітету, представники засобів масової інформації, мешканці міста, медичні працівники Знам’янської ЦРЛ.

На сесії міської ради були відсутні 4 депутати міської ради: Є.Ліщенко – знаходиться в зоні проведення АТО, Т.Макарова – за сімейними обставинами, Л.Семиніна – лікарняний, С.Постика – виробнича необхідність. 



Головний спеціаліст з правових питань 
відділу забезпечення діяльності  міської ради   
В. Приходько
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 792 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты