Четвер, 28.03.2024, 21:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Із позачергової сесії міської ради
12:41
Із позачергової сесії міської ради
12
Під головуванням секретаря міської ради Адамович Надії Анатоліївни відбулося пленарне засідання позачергової вісімдесят першої сесії Знам’янської міської ради.
На розгляд позачергової 81 сесії міської ради було винесено 1 питання порядку денного. 

Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 05 лютого 2015 року №1626 «Про міський бюджет на 2015 рік» збільшивши доходи загального фонду міського бюджету  на 6467,59 тис.грн. в тому числі за рахунок збільшення обсягу міжбюджетних трансфертів (субвенція з державного бюджету) на 5021,59 тис.грн., з них: на проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у сумі 572,19 тис.грн. (згідно із розпорядженням голови Кіровоградської облдержадміністрації); на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи П групи внаслідок психічного розладу у сумі 4350,0 тис.грн; на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у сумі 99,4 тис.грн; медична субвенція на 167 тис.гн.

На сесії міської ради були присутні: міський голова І.Крижановський, начальники відділів та управлінь міськвиконкому.

Участь в роботі позачергової сесії, яка відбулася 29.09.2015 року, взяли 26 депутатів міської ради, відсутні – 20 депутатів (О.Білієнко, В.Блюм, М.Бодня, Р.Гаврилюк, В.Галицький, Р.Іванов, І.Качанов, Ю.Ковальчук, Н.Корж, О.Кузін, О.Куцов, Н.Лозан, В.Мамалат, А.Мороз, І.Нетреба, В.Силко, Л.Суслов, О,Філіпенко, Ю.Цирульніков, Ф.Щербина).

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 957 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты