Понеділок, 06.05.2024, 02:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 6 » Із сесії міської ради
12:57
Із сесії міської ради
12Сорок п’ята сесія Знам’янської міської ради розпочалася приємною подією: міський голова Ігор Крижановський зі словами вдячності вручив Почесну грамоту Кіровоградської обласної державної адміністрації Сиромятнікову Володимиру Івановичу, колишньому начальнику відділу освіти за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти та високий професіоналізм.

На розгляд 45 сесії було винесено 29 проектів рішень, що стосувалися життя міста. Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 27 грудня 2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», здійснивши перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників та збільшивши доходи і видатки спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку). Крім цього, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України, розпорядження Кіровоградської облдержадміністрації від 20.06.2013р. №325-р «Про затвердження Положення про департамент фінансів Кіровоградської області державної адміністрації у новій редакції» міська рада затвердила Положення про фінансове управління Знам’янського міськвиконкому у новій редакції.

 Міська рада внесла зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2013 рік, Положення  управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янського міськвиконкому.

Також, міська рада заслухала інформацію начальника управління МА та ЖКГ Л.Лаптєвої про хід виконання Міської програми сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в м.Знам’янка, Міської програми передачі гуртожитку у власність територіальної громади м.Знам’янка на 2012-2015 роки.

З метою належного утримання об’єкта інфраструктури міська рада прийняла в комунальну власність та передала на баланс УМА та ЖКГ об’єкт інфраструктури по вул.Глібка,42. Відповідно до звернення Знам’янської ОДПІ, міська рада надала дозвіл Знам’янській ОДПІ  на самостійну реалізацію приміщення про проспекту ВЛКСМ,9.

Розглянувши фінансове становище Знам’янського комунального підприємства «Шляховик» та враховуючи обмежені можливості міського бюджету, а також у результаті постійного недофінансування підприємства та несвоєчасного проходження платежів, заборгованості по заробітній платі, по сплаті єдиного внеску, по податках та перед постачальниками, міська рада затвердила рішення про припинення Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» шляхом ліквідації за рішенням засновника.

З метою підвищення ефективності надання послуг населенню міста та скорочення непродуктивних видатків комунальних підприємств, а також враховуючи ситуацію, що склалася у Знам’янському комунальному підприємстві «Госпрозрахункове архітектурно-планувальне бюро», міська рада затвердила рішення про припинення діяльності Знам’янського комунального підприємства «Госпрозрахункове архітектурно-планувальне бюро» шляхом ліквідації.

Відповідно звернення начальника відділу освіти Н.Попової щодо новостворених позашкільних закладів нового типу міська рада затвердила Статути Знам’янського центру дитячої та юнацької творчості та Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

12         Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин, продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення, надання згоди на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та  доповнила перелік земельних ділянок, набуття права оренди та продаж яких здійснюватиметься на аукціонах у 2013 році. А також, відповідно до Земельного кодексу України, з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері земельних відносин щодо конкурентного надання права користування земельними ділянками на території міста та ефективного використання земельного фонду, міська рада затвердила Програму забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м.Знам’янки на 2013-2015 роки.

Окрім низки земельних питань, на пленарному засіданні було підтримано чимало депутатських запитів.

На сесії міської ради були присутні перший заступник міського голови, депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники засобів масової інформації.

 

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 983 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты