Субота, 04.05.2024, 12:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 31 » Із сесії міської ради
14:23
Із сесії міської ради
  12
Відбулося пленарне засідання п’ятдесят шостої сесії Знам’янської міської ради.
Депутатом міської ради Надією Іванівною Коленченко було оголошено про утворення депутатської групи «Моя Знам’янка» у складі Знам’янської міської ради шостого скликання, до складу якої увійшло 24 депутата Знам’янської міської ради.

Секретарем фракції ВО «Батьківщина» Знам’янської міської ради шостого скликання Раїсою Андріївною Гаврилюк оголошено про переобрання головою фракції Олега Миколайовича Кузіна, у зв’язку з обранням Надії Анатоліївни Адамович, яка до цього очолювала фракцію, на посаду секретаря Знам’янської міської ради шостого скликання.
Міська рада прийняла рішення: «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік», «Про доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2014 рік»,
   12
На засіданні було розглянуто ряд питань, що стосувались комунального майна зокрема, «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №40 по вул. Маяковського», «Про надання дозволу на безоплатну передачу об’єктів завершеного будівництва». А також зміни, що пропонуються внести до Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення дорожнього руху у м. Знам’янка та Програми енергоефективності м. Знам’янка на 2014-2018 роки. Прийнято відповідні рішення.
Міська рада взяла до відома звіти про виконання депутатських повноважень депутатів міської ради О. Кузіна, О. Куцова, С.Корнієнка, Н.Лозан.

Депутати заслухали інформацію про хід виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, про стан виконання рішень Знам’янської міської ради шостого скликання за 2013 рік, а також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та прийняли відповідні рішення.

Приймаючи до уваги Постанову Знам’янської міської виборчої комісії Кіровоградської області від 21 березня 2014 року №259 «Про розгляд заяви депутата Знам’янської міської ради Сиромятникова Володимира Івановича , відповідно до якої достроково припинено повноваження депутата Знам’янської міської ради шостого скликання Сиромятникова В.І та зареєстровано депутатом Знам’янської міської ради шостого скликання по багатомандатному виборчому округу Кадацького Володимира Івановича, обранням на посаду секретаря міської ради Н.Адамович, міська рада прийняла рішення «Про затвердження постійних комісій Знам’янської міської ради шостого скликання у новому складі».

Міською радою внесено зміни до кількісного складу виконавчого комітету Знам’янської міської ради, збільшивши його на 4 особи.

В різному, депутати заслухали інформацію щодо проведення інвентаризації сплати за землю по місту Знам’янка, а також обговорили звернення голови Знам’янської міської організації ВО «Свобода» Ю.Майбороди та пропозиції щодо: увіковічення героїв Небесної сотні, залучаючи до цього кошти громади, меценатів та місцевих підприємців; позбавлення топоніміки Знам’янки від назв площ, вулиць і проспектів, найменованих на честь Леніна, Дзержинського, Петровського тощо; спорудження монументів, які уславлювали б національні історичні постаті від періоду Київської Русі та Козаччини до героїв Холодного Яру та УПА; перейменування вулиць, скверів та парків на честь Героїв Майдану, Героїв Небесної Сотні та ін.; перейменування центрального парку відпочинку у міста Знам’янка на честь Героїв Небесної Сотні. Було наголошено на необхідності вирішення питання, піднятого громадським об’єднанням, відповідно до умов Положення про порядок найменування або перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, парків, розташованих на території міста Знам’янка, що було затверджено 28 лютого 2014 року на сесії міської ради.

На сесії міської ради були присутні: депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, заступник голови Знам’янської міської виборчої комісії М.Свириденко, помічник-консультант на громадських засадах народного депутата України В.М. Кальченка - І.В. Зіньковська, помічник депутата Знам’янської міської ради А.В.Тесленка - Н.О. Тесленко, представники міських організацій політичних партій та громадських організацій, начальники відділів та управлінь міськвиконкому, а також представники засобів масової інформації.

З рішеннями, прийнятими на сесії міської ради, можна буде ознайомитись на сайті Знам’янської міської ради у розділі «Міська рада».

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 948 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты