Неділя, 28.04.2024, 15:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 24 » Із сесії міської ради
16:41
Із сесії міської ради
 12
На розгляд 58 сесії було винесено 29 проектів рішень, що стосувалися життя міста. У зв’язку із внесенням змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» та на підставі розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 23.04.14р. №137-р «Про затвердження розподілу додаткової дотації з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів», міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік», а також зміни до доходів і видатків міського бюджету та джерел фінансування міського бюджету м.Знам’янка на 2014 рік.

У зв’язку із завершенням робіт по реконструкції покрівлі міського Палацу культури, отриманням декларації про готовність об’єктів до експлуатації, міська рада надала дозвіл управлінню МА та ЖКГ на безоплатну передачу з балансу управління МА та ЖКГ на баланс Знам’янського міського Палацу культури об’єкту завершеного будівництва «Реконструкція будівлі міського Палацу культури в м.Знам’янка».

Беручи до уваги зміни у структурі управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, міська рада затвердила Положення про управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства у новій редакції.

Міська рада внесла зміни та доповнення до Програми фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка; Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти міста; соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту; по оздоровленню та відпочинку дітей на 2014-2017 роки; працевлаштування молоді; Молодь знам’янщини та програми по реалізації у місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини» на період до 2016 року.

Відповідно до Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території м.Знам’янка, міська рада затвердила рішення про встановлення меморіальної дошки Почесному громадянину м.Знам’янка Шкоді В’ячеславу Євгеновичу на стіні будівлі при вході у краєзнавчий музей в м.Знам’янка по вулиці Глібка,28-В.

Також, міська рада заслухала інформацію начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної про хід виконання Міської програми збереження історичної пам’яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні на 2011-2020 роки.

Приймаючи до уваги зміни до Закону України «Про Державний бюджету на 2014 рік», Постанову Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» та з метою підвищення економного та ефективного використання бюджетних коштів, міська рада внесла зміни до структури апарату управління Знам’янської міської ради та граничної чисельності працівників органу місцевого самоврядування.

Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин; затвердження технічної документації із землеустрою; уточнення площ земельних ділянок та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку; надання згоди на складання технічної документації із землеустрою.

Згідно Закону України від 27.03.2014р. №1166-VІІ «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», керуючись Податковим Кодексом України, міська рада затвердила ставки земельного податку у м.Знам’янка з 01.04.2014р., з базовою ставкою земельного податку у розмірі 1,82 грн. за 1 кв.м.

На сесії міської ради були присутні: депутат Кіровоградської обласної ради С.Кліпацький, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова та представники засобів масової інформації.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 958 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты