Неділя, 05.05.2024, 07:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 29 » Із сесії міської ради
15:01
Із сесії міської ради
    
12
Відбулося пленарне засідання п’ятдесят дев’ятої сесії Знам’янської міської ради.
Депутати міської ради внесли зміни до персонального складу виконавчого комітету Знам’янської міської ради ввівши до його складу секретаря будинкового комітету №8 Іванову Наталію Вікторівну.

Міська рада прийняла рішення: «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік», а також затвердила звіт про виконання міського бюджету за 1 квартал 2014 року по доходах та видатках.

Також, міська рада взяла до відома звіти про виконання депутатських повноважень депутатів міської ради С.Постики, Л.Суслова, О.Філіпенка, В.Ставицького, Н.Коленченко, Ф.Щербини, а також звіт постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики ( гол. О.Антоненко).
     
12
Міська рада затвердила ряд питань, що стосувалися комунального майна зокрема: «Про внесення змін до рішення міської ради від 13.06.2008р. №630 «Про зняття приватизованих житлових будинків з балансу КП Знам’янська «Житлово-експлуатаційна контора №1»; «Про прийняття у власність територіальної громади міста двох технологічних каналізаційних насосних станцій та каналізаційних мереж Знам’янського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №3» та «Про внесення змін до рішень міської ради «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста будинків».

Також, міська рада внесла зміни до складу оргкомітету по проведенню щорічного міського конкурсу «Знам’янчанин року»; Програми розвитку місцевого самоврядування м.Знам’янка на 2011-2015 роки»; Програми охорони навколишнього природного середовища в м.Знам’янка на 2014-2015 роки.

Міська рада заслухала інформацію про хід виконання Міської програми з профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності серед неповнолітніх на період до 2015 року; Міської програми протидії захворювання на туберкульоз на період до 2016 року та прийняли відповідні рішення.

Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин; продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок; затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

У різному, депутати заслухали інформацію голови постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності О.Смика щодо участі депутатів міської ради у пленарних засіданнях та постійних комісіях; начальника управління МА та ЖКГ Л.Лаптєвої про фінансування робіт по ремонту дорожнього покриття вулиць міста за кошти Державного та місцевого бюджетів, а також головного лікаря ЗМНШД В.Бонк щодо можливого скорочення штатних працівників та кількості бригад закладу.

На сесії міської ради були присутні: депутати Кіровоградської обласної ради В.Джулай, С.Кліпацький, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, помічник-консультант на громадських засадах народного депутата України С.Ханенка Ю.Майборода, старший прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури А.Нежевенко, начальники відділів та управлінь міськвиконкому, а також представники засобів масової інформації.

З рішеннями, прийнятими на сесії міської ради, можна буде ознайомитись на сайті Знам’янської міської ради після оформлення протоколу сесії міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 797 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты