Неділя, 05.05.2024, 23:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 27 » Із сесії міської ради
13:11
Із сесії міської ради
12
   Відбулося пленарне засідання шістдесятої сесії Знам’янської міської ради.
    На виконання розпорядження голови Кіровоградської облдержадміністрації «Про стан взаємодії з органами внутрішніх справ у сфері забезпечення дотримання норм Конституції і законів України, правопорядку, захисту прав і свобод громадян», міська рада заслухала інформацію заступника начальника Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Клименка Олега Васильовича.
   Міська рада прийняла рішення: «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік»; про передачу міжбюджетного трансферту; внесення доповнення до Міської цільової комплексної програми матеріально-технічної бази закладів освіти на 2014-2015 роки та внесення змін та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради шостого скликання.
   Також, міська рада взяла до відома звіти про виконання депутатських повноважень депутатів міської ради М.Тернового, В.Іванова, А.Мороза, А.Кривенка, Р.Корж, О Ковбасюка, а також звіт постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик).
Міська рада надала дозвіл комунальному підприємству «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» передати на баланс ОКВП «Дніпро-Кіровоград» загальнобудинкові водоміри, що встановлені у багатоповерхових житлових будинках м.Знам’янка, у кількості 47 од. для здійснення технологічного обліку.
    Міська рада надала дозвіл міському відділу на списання будівлі басейну ЗШ І-Ш ступенів №3, шляхом розбирання та зняття з балансу.
Міська рада заслухала інформацію про хід виконання Міської цільової програми позашкільної освіти та підтримки
12обдарованої молоді на період до 2014 року; працевлаштування молоді на 2013-2015 роки; Програми сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в м.Знам’янка.
Відповідно до подання Територіального управління судової адміністрації України в Кіровоградській області про затвердження списку присяжних, до якого входять громадяни, що проживають на території, на яку поширюється юрисдикція відповідного суду, відповідають вимогам ст.59 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», міська рада затвердила список присяжних Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області по місту Знам’янка.

Міська рада прийняла рішення про зміни умов оплати праці міського голови, секретаря міської ради, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючої справами міськвиконкому та начальника фінансового управління.

Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про врегулювання земельних відносин; продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок; затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; надання згоди на складання технічної документації із землеустрою, а також затвердила технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель м.Знам’янка.

   На сесії міської ради були присутні: депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, селищний голова стм. Знам’янка Друга С.Філіпенко, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, начальники відділів та управлінь міськвиконкому, а також представники засобів масової інформації.
   З рішеннями, прийнятими на сесії міської ради, можна буде ознайомитись на сайті Знам’янської міської ради після оформлення протоколу сесії міської ради.  






Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 927 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты