Вівторок, 07.05.2024, 13:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 25 » Із сесії міської ради
10:47
Із сесії міської ради
  
12
Під головуванням міського голови І. Крижановського, за участю секретаря міської ради Н.Адамович, депутатів обласної ради С. Кліпацького та В.Джулая, керівників структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, представників засобів масової інформації, громадських та політичних об’єднань, прокурора Знам’янської міжрайонної прокуратури Т. Шевцової, голови міської ветеранської організації Г. Бабійчук, відбулося пленарне засідання шістдесят першої сесії Знам’янської міської ради на яке було винесено 33 проекти рішень, а також 7 депутатських запитів з яких підтримано депутатами 26 проектів рішень та всі депутатські запити.

Депутатом Знам’янської міської ради шостого скликання Андрієм Вікторовичем Тесленком було внесено подання про реєстрацію депутатської групи «Партія розвитку України» Знам’янської міської ради шостого скликання. Відповідно до протоколу установчого засідання депутатської групи «Партія розвитку України» Знам’янської міської ради шостого скликання до її складу увійшло 9 депутатів Знам’янської міської ради, Головою даної депутатської групи обрано Андрія Вікторовича Тесленка.
   
12
 
Під час проведення пленарного засідання було заслухано звіт начальника Знам’янської державної автомобільної інспекції з обслуговування м. Знам’янка та Знам’янського району при УМВС України в Кіровоградській області О. Євтухова про роботу підрозділу за перше півріччя 2014 року. Під час доповіді Олега Федоровича, депутати міської ради поставили йому ряд важливих запитань, депутат обласної ради С.Кліпацький вніс доповнення до запропонованого проекту рішення щодо звіту начальника Знам’янської державної автомобільної інспекції з обслуговування м. Знам’янка та Знам’янського району при УМВС України в Кіровоградській області, які були підтримані депутатами.

Міська рада внесла зміни до персонального складу виконавчого комітету Знам`янської міської ради та ввела до нього Карпову Раїсу Миколаївну та Швайку Петра Митрофановича.

Міською радою підтримані рішення про стан виконання рішень Знам’янської міської ради шостого скликання за І півріччя 2014 року; про визначення у новій редакції територій, у межах яких діють органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети; про внесення змін до рішення міської ради від 29.05.2002 р. №48 «Про зняття з балансу Знам’янської житлово-експлуатаційної контори №1 приватизованих малоквартирних будинків за адресою: м.Знам’янка вул.Осадчого,8, Пролетарська,4, Глінки,13, Матросова,54, Гагаріна,18, Лебедя,7»; про внесення змін до рішення міської ради від 07.06.2006 р. №17 «Про зняття житлового будинку №6 по вул. Осадчого з балансу житлово-експлуатаційної контори №1»; про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №8 по вул. Гагаріна; про внесення змін до міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2014-2015 роки; про внесення змін до рішення міської ради від 06 вересня 2013 року №1029 «Про припинення Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» шляхом ліквідації за рішенням засновника; про внесення змін та доповнень до Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м. Знам’янка на 2014-2016 роки» та інші.
  
12
Проекти рішень міської ради щодо умов оплати праці: міського голови Знам’янської міської ради, секретаря Знам’янської міської ради, першого заступника міського голови виконавчого комітету Знам’янської міської ради, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради не набрали необхідної кількості голосів та не були підтримані депутатами міської ради. 

Депутатами Знам’янської міської ради шостого скликання схвалено звернення до громадських організацій, політичних партій та мешканців міста Знам’янка, що був винесений фракцією ВО «Батьківщина» Знам’янської міської ради шостого скликання, щодо об’єднання спільних зусиль в наданні допомоги державі у відновленні боєздатності армії, згуртованості дій у відстоюванні територіальної цілісності України.

Депутатами також схвалено звернення до Кабінету Міністрів України щодо вирішення питання внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2010 року № 1132 «Про затвердження Порядку перерахування міжбюджетних трансфертів».
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1007 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты