Неділя, 28.04.2024, 01:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 25 » Із сесії міської ради
15:50
Із сесії міської ради
  
12
Пленарне засідання шістдесят третьої сесії Знам’янської міської ради розпочалося  вшануванням хвилиною мовчання пам’яті наших земляків, які загинули під час подій, які відбуваються на сході  України.

На розгляд шістдесят третьої сесії було винесено 19 проектів рішень, що стосувалися життя міста. Також знято з порядку денного сесії питання про затвердження першого заступника міського голови та Положення про порядок преміювання міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
Депутат міської ради О.Антоненко попередив міську владу про можливість перекриття руху вантажного автотранспорту по вул.Осадчого у разі невиконання робіт по ремонту дорожнього покриття, а також звернувся до начальника відділу архітектури  та містобудування І.Качанова щодо прийняття необхідних змін до схеми дислокації дорожніх знаків по місту в частині встановлення заборонних знаків по вул.Осадчого «Рух вантажного транспорту  заборонено». 

Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік»,  здійснивши перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів, а також збільшила обсяг доходів та видатків спеціального фонду міського бюджету  без урахування міжбюджетних трансфертів на 120,0 тис.грн. та додатку Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2014 рік.
  
12
У зв’язку із нагальною потребою вирішення питання щодо капітальних видатків по дошкільних  навчальних  закладах та  Центру дитячої та юнацької творчості, міська рада  внесла зміни та доповнення до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти. 

Також, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху та проведення робіт по ремонту вулиць та доріг комунальної власності, а також тротуарів міста Знам’янки, міська рада внесла зміни та доповнення до Міської комплексної програми розвитку автомобільного  транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м.Знам’янка.

Міська рада заслухала інформацію начальників відділів та управлінь про хід виконання Міської програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам’янка на 2013-2015 роки; стан виконання Програми розвитку архівної справи у місті Знам’янка.

На пленарному засіданні депутати заслухали звіт голови постійної комісії з питань з питань бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова  за 2013 рік - 1 півріччя 2014 року.
Міська рада прийняла звернення до голови Комітету з питань бюджету Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недоцільності та необґрунтованої результативності проведення  заходів по впровадженню нової моделі фінансового забезпечення місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин у частині передачі з державної до комунальної власності закладів охорони здоров’я залізничного транспорту України  ДЗ «Відділкова лікарня ст.Знам’янка ДП «Одеської залізниці».

Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: про надання згоди на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; врегулювання земельних відносин;  надання згоди на складання технічної документації із землеустрою;  затвердження технічної документації із землеустрою; затвердження складу конкурсної комісії по закупівлі послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурсних засадах. А також, міська рада заслухала інформацію начальника відділу земельних питань А.Грицюк про хід виконання Міської програми забезпечення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м.Знам’янка на 2013-2015 роки.

У різному секретар міської ради Н.Адамович зачитала депутатам міської ради звернення від голови Ліберальної партії України М.Опанащенка до міського голови та міської ради стосовно підтримки запропонованої партією законодавчої ініціативи щодо збільшення розміру мінімальної заробітної плати. Депутати міської ради зауважили, що у зв’язку із тим, що змінюється система оподаткування та, враховуючи ситуацію в країні, недоречно розглядати це питання.

Також, секретар міської ради проінформувала депутатів про те, що  міська рада отримала відповідь  від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг про те, що цю  комісію ліквідовано. Таким чином, з пропозиціями, викладеними у зверненні, доцільно звернутися до органу, на який буде покладено виконання повноважень щодо державного регулювання господарської діяльності суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, зокрема встановлення тарифів.

На сесії міської ради були присутні: депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова, начальники відділів та управлінь структурних підрозділів міськвиконкому, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, представники громадських організацій та політичних партій, представники засобів масової інформації.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1008 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты