Субота, 04.05.2024, 01:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Із сесії міської ради
08:09
Із сесії міської ради
 
12
В приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості під головуванням міського голови І.Крижановського, за участю секретаря міської ради Н.Адамович,  керівників структурних підрозділів апарату управління міської ради, представників засобів масової інформації, прокурора Знам’янської міжрайонної прокуратури Т. Шевцової, голови міської ветеранської організації Г. Бабійчук відбулося пленарне засідання 64 сесії міської ради на яке було винесено 21 проект рішення, а також 5 депутатських запитів з яких підтримано депутатами 20 проектів рішень та всі депутатські запити.

Під час проведення пленарного засідання було заслухано та взято до відома інформації про хід виконання міських Програм, які були детально обговорені на депутатських комісіях 29 жовтня 2014 року та винесені на розгляд сесії. 

Депутатами були підтримані питання щодо безкоштовної передачі у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельної лінії від ТП-182 до житлового будинку №8 по вул. Гагаріна; рішення щодо регулювання земельних відносин. Рішенням міської ради також дано доручення відділу культури і туризму Знам’янського міськвиконкому (нач. С. Бабаєва) внести дані про пам’ятний знак «Героям, загиблим за свободу та Незалежність України» до міського реєстру пам’ятних знаків у м. Знам’янці.
 
12
Депутати розглянули та взяли до відома звіт голови постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення С.Бойко про роботу комісії в міській раді. 

Рішення, якими було запропоновано затвердити: звернення депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання Кіровоградської області до Кабінету Міністрів України щодо скасування постанов, які погіршили умови оплати праці працівників бюджетної сфери, а також  Міську програму «Територіальна оборона» на 2014-2015 роки набрали необхідну кількість голосів та були прийняті одноголосно.

Враховуючи звернення мешканців міста щодо забезпечення участі територіальної громади у прийнятті рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка», депутатами скасовано рішення міської ради від 25.07.2012р. №654 про внесення змін до відповідного Положення про нагородження, яке не передбачало обов’язковість збору відповідної кількості підписів мешканців міста для висування певної кандидатури на нагородження. Відтепер, присвоєння даного звання буде проводитись відповідно до Положення, затвердженого рішенням міської ради від 22.03.2011 року №185 «Про затвердження Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Знам’янка» з урахуванням, у тому числі, зібраних підписів мешканців міста, результатів голосування на сесії міської ради та звернень суб’єктів подання. Депутатами підтримано доповнення до проекту рішення, яке було внесено головою комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності О.Смиком, щодо збереження діючого Положення без змін до кінця каденції Знам’янської міської ради шостого скликання.

Міською радою внесено зміни до рішення міської ради від 31.01.2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» відповідно до листів головних розпорядників бюджетних коштів, а також враховуючи розпорядження голови ОДА щодо зменшення субвенції з державного бюджету на пільги та субсидії, у зв’язку із змінами чинного законодавства, та щодо збільшення субвенції з державного бюджету  на відшкодування вартості наданих коштів перевізникам автобусних маршрутів загального користування.
 
12
Розглянувши стан виконання депутатських запитів за період з 01.09.2013 по 01.09.2014 року, міська рада залишила на контролі 22 депутатських запити з 77, які надійшли протягом зазначеного періоду. 

Проект рішення щодо затвердження першого заступника Знам’янського міського голови, за результатами таємного голосування, не набрав необхідної кількості голосів. 
 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 922 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты