Неділя, 05.05.2024, 19:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 7 » Із позачергової сесії міської ради
15:27
Із позачергової сесії міської ради
 
12
Відбулося пленарне засідання позачергової шістдесят п’ятої  сесії Знам’янської міської ради, яке провів міський голова Крижановський Ігор Борисович.

На розгляд позачергової 65 сесії міської ради було винесено 2 питання порядку денного. 

Відповідно до листа начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Н.Попової щодо виділення субвенції з державного бюджету на умовах співфінансування з міського бюджету для будівництва котельні з котлами на твердому паливі для будівель підпорядкованих відділу освіти за адресою: м.Знам’янка, вул.Калініна,113,115, міська рада внесла зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2014 рік, доповнивши розділ «Освіта» переліку соціальних заходів програми.
 
12
Також, міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 31.01.2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік», збільшивши обсяг міжбюджетних трансфертів спеціального фонду міського бюджету за рахунок перерозподілу бюджетних коштів, а саме: надати субвенцію з міського бюджету обласному бюджету Кіровоградської області на виконання інвестиційних проектів у сумі 34,0 тис.грн. на співфінансування видатків по об’єкту «Будівництво котельні з котлами на твердому паливі для будівель підпорядкованих відділу освіти за адресою: м.Знам’янка, вул.Калініна,113, 115, Кіровоградської області» згідно розпорядження голови Кіровоградської обласної державної адміністрації  від 06.11.2014 р. 
№ 446-р.  

На сесії міської ради були присутні депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, начальники відділів та управлінь міськвиконкому, прокурор Знам’янської  міжрайонної прокуратури Т.Шевцова


 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 911 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты