Неділя, 05.05.2024, 22:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 21 » Із сесії міської ради
15:52
Із сесії міської ради
 
12
Відбулося пленарне засідання шістдесят шостої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання. Традиційно сесія розпочалася  приємним моментом – міський голова І.Крижановський  привітав депутатів міської ради з днем народження.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, які виносилися на пленарне засідання. На розгляд 66 сесії було винесено 23 проекти рішень, що стосувалися життя міста. 

Міська рада затвердила звіт про виконання міського бюджету за 9 місяців 2014 року по доходах у сумі 90161,4 тис.грн. і видатках у сумі 90612,7 тис.грн. та внесла зміни до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» збільшивши обсяг доходів та видатків спеціального фонду міського бюджету (без урахування міжбюджетних трансфертів) на суму 15,0 тис.грн.

Відповідно до звернення голови правління ОСББ «Квіткова садиба» Ткаченка С.В, міська рада виключила з переліку об’єктів комунальної власності міста житлових будинок №91 по вул.Фрунзе, який передається з балансу комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора  №1 у колективну власність ОСББ «Квіткова садиба».
 
12
Міська рада заслухала інформацію начальників відділів та управлінь про хід виконання Міської програми інформатизації; цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів культури міста; розвитку фізичної культури  та спорту на 2012-2016 роки; програми проведення заходів з профілактики ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2017 роки; зайнятості населення м.Знам’янки; запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру у м.Знам’янка.

Також, на пленарному засіданні депутати затвердили Програму економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2015 рік  та  Міську програму соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих.

З метою приведення у відповідність до норм діючого законодавства, забезпечення благоустрою, чистоти і порядку в місті Знам’янка, Порядком проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, міська рада затвердила Положення про порядок проведення конкурсу з визначення юридичних осіб, які здійснюють у межах певної території збирання та перевезення побутових відходів спеціально обладнаними для цього транспортними засобами.

Відповідно до наданої інформації начальника відділу освіти Н.Попової про незадовільний стан обчислювальних машин дошкільного навчального закладу №2 «Теремок» та комп’ютерів загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №7, враховуючи акт експертизи технічного стану оргтехніки, яка відслужила свій термін експлуатації і перебуває в неробочому стані, міська рада надала дозвіл відділу освіти на списання з балансу  дошкільного навчального закладу №2 «Теремок» обчислювальних машин «Агат» у кількості 6 шт; загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №7 комп’ютерів Cantion  у кількості 3 шт. та роботрон-принтер К63М у кількості 1 шт.

Згідно статей 57,58 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», враховуючи подання Знам’янського міськрайонного суду, міська рада затвердила список народних засідателів Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області.

Міська рада розглянула та затвердила ряд земельних питань: затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; затвердження технічної документації із землеустрою;  врегулювання земельних відносин.

У різному секретар міської ради Н.Адамович надала інформацію щодо відзначення Дня Гідності та Свободи України.

На сесії міської ради були присутні: начальники відділів та управлінь структурних підрозділів міськвиконкому, депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, старший прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури О.Загравенко  представники засобів масової інформації.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 932 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты