Четвер, 02.05.2024, 21:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 18 » Із сесії міської ради
12:34
Із сесії міської ради
 
12
Відбулося пленарне засідання шістдесят восьмої сесії Знам’янської міської ради шостого скликання. На розгляд 68 сесії було винесено 23 проекти рішень, що стосувалися життя міста. 

Міська рада внесла зміни до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік» зменшивши обсяг доходів і видатків міського бюджету (без урахування міжбюджетних трансфертів) на 2296,8 тис. грн., з них: доходи загального фонду на 2062,0 тис.грн.; доходи спеціального фонду на 234,8 тис. грн, в тому числі бюджет розвитку на 174,0 тис.грн. та здійснивши перерозподіл видатків міського бюджету відповідно до розрахунків головних розпорядників. 

Відповідно до статті 79 Бюджетного Кодексу України, з метою забезпечення фінансування бюджетних установ до затвердження міського бюджету на 2015 рік, міська рада надала право виконавчому комітету Знам’янської міської ради здійснювати у 2015 році видатки з міського бюджету за тимчасовим кошторисом витрат бюджетних установ та комунальних підприємств міста у межах надходжень податків і зборів до міського бюджету лише на цілі, визначені рішенням міської ради від 31 січня 2014 року  №1225 «Про  міський бюджет на 2014 рік».
 
12
Міська рада затвердила ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельну лінію від ЗТП-185 до житлового будинку №91 по вул.Фрунзе»; зняття з балансу КП «Ринокторгсервіс» приватизованого нежитлового приміщення по вул.Петровського,5; внесення змін  до рішень міської ради від 21.06.13р. №971 «Про передачу основних  засобів комунального підприємства «Шляховик» та від 02.08.13р. №900 «Про передачу основних засобів; внесення змін до схеми дислокації дорожніх знаків.

З метою раціонального та ефективного використання бюджетних коштів, міська рада внесла зміни до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Знам’янка на 2012-2015 роки та Програми  енергоефективності міста Знам’янка а 2014-2018 роки.

Міська рада заслухала інформацію начальників відділів та управлінь про хід виконання Міської комплексної програми «Молодь знам’янщини» на 2009-2015 роки;  Програми реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011-2015 роки; розвитку земельних відносин в місті Знам’янка на 2007-2015 роки.

Також, міська рада затвердила Міську цільову програму позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015-20107 років та Програму фінансового забезпечення відзначення визначних подій у місті Знам’янка на 2015 рік.

Відповідно до п.7  ч.1  ст.26 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійних комісій міської ради, міська рада затвердила план роботи Знам’янської міської ради шостого скликання на 2015 рік.

Також, депутати розглянули та затвердили ряд земельних питань: надання згоди на складання технічної документації із землеустрою; надання згоди на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; затвердження проектів землеустрою; врегулювання земельних відносин.

Міська рада прийняла звернення депутатів  Знам’янської міської ради шостого скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та Міністерства палива та енергетики щодо стабілізації електропостачання міста.

На сесії міської ради були присутні: начальники відділів та управлінь структурних підрозділів міськвиконкому, народний депутат України політичної партії «Воля» І.Суслова, Координатор Ради ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» Н.Тишкевич, голова Знам’янської міської спілки ветеранів війни в Афганістані М.Фесюн,  помічник народного депутата України О.Рудницький, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук  та представники засобів масової інформації.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 958 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.0/4

Кировоград: новости и сайты