Субота, 20.04.2024, 14:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 5 » Із сесії міської ради
16:18
Із сесії міської ради
 
12
Під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося пленарне засідання позачергової 71 сесії міської ради під час якого було розглянуто та прийнято відповідні рішення по 5 питанням. Питання були попередньо розглянуті на спільному засіданні депутатських комісій, яке відбулося перед початком сесії. 
За результатами роботи, депутати міської ради одноголосно підтримали рішення «Про міський бюджет на 2015 рік» та «Про внесення змін до рішення міської ради «Про міський бюджет на 2015 рік». 
Відповідно до рішення міської ради «Про міський бюджет на 2015 рік», міська рада, визначила на 2015 рік: доходи міського бюджету у сумі 132612,971 тис. грн., у тому числі доходи загального фонду міського бюджету  у сумі 124529,8 тис. грн., доходи спеціального фонду міського бюджету  у сумі 8083,171 тис. грн., у тому числі бюджету розвитку – у сумі 86,0 тис. грн.,; видатки міського бюджету у сумі 132612,971 тис. грн., у тому числі видатки загального фонду міського бюджету  у сумі 119529,8 тис. грн. та видатки спеціального фонду міського бюджету у сумі 13083,171 тис. грн.; профіцит міського бюджету у сумі 5000,0 тис. грн., у тому числі профіцит загального фонду міського бюджету  у сумі 5000,0 тис. грн. напрямком використання якого визначено передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду); дефіцит міського бюджету у сумі 5000,0 тис. грн., у тому числі дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі 5000,0 тис. грн. джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку. Затверджено резервний  фонд міського бюджету на 2015 рік  у сумі 590,0 тис. грн. та  видатки міського бюджету на реалізацію міських програм у сумі 13950,06 тис. грн. згідно наданих пропозицій головних розпорядників коштів міського бюджету та чинного законодавства. Окремим пунктом рішення в міському бюджеті передбачено видатки з міського бюджету в сумі 1900,0 тис. грн. державному закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка державного підприємства «Одеська залізниця». 
Рішенням міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради «Про міський бюджет на 2015 рік» збільшено видатки міського бюджету на 65,8 тис. грн. за рахунок залучення вільного залишку коштів спеціального фонду міського бюджету що склалися станом на  01 січня 2015 року, з них бюджету розвитку – у сумі 16,3 тис. грн. З додатками до рішень міської ради та розподілом коштів міського бюджету 2015 року можна буде ознайомитись на сайті міської ради.
В обговоренні питань взяли участь: депутат обласної ради В.Джулай та депутати міської ради. 
 
12
Зважаючи на лист-звернення державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка державного підприємства «Одеська залізниця» та окремого доручення Міністерства інфраструктури України, яке посилається на виконання пункту 22 доручення Кабінету Міністрів України від 17.01.2015  №14/1/1-15 до Закону України від 28.12.2014 №79–VІІІ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин», відповідно до ст.28 Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», абзацу 2 пункту 2 прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин» від 28.12.2014р. №79-VІІІ, ст.89 Бюджетного кодексу України, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила надати згоду на прийняття у комунальну власність громади міста державного закладу «Відділкова лікарня станції Знам’янка державного підприємства «Одеська залізниця», що розташований за адресою: м. Знам’янка, вул. Жовтнева, 15, як цілісного майнового комплексу галузі «Охорона здоров’я» та включити його до мережі комунальних закладів бюджетних установ.
З метою забезпечення наявним фінансовим ресурсом видатків міського бюджету м. Знам’янка на фінансування основних заходів профілактики і попередження злочинності у місті, депутати затвердили звернення до УМВС України в Кіровоградській області  щодо вжиття заходів з врегулювання питання реєстрації Знам’янського МВ УМВС України відповідно до діючого законодавства та забезпечення сплати податків даною установою за фактичним місцем знаходження, а саме – в м. Знам’янка ( на сьогоднішній день установа зареєстрована в с. Дмитрівка Знам’янського району). 
У зв’язку із загостренням військової агресії на сході України, в наслідок чого гине мирне населення, військові української армії, для забезпечення недоторканості кордонів України, припинення поставок військової техніки та спецназівців бойовикам ДНР та ЛНР, виконання всіх пунктів Мінських домовленостей, головою фракції ВО «Батьківщина» у Знам’янській міській раді шостого скликання О.Кузіним було внесено на розгляд депутатів міської ради проект рішення «Про підтримку звернення Верховної Ради України до ООН, Європейського парламенту, ПАРЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, національних партнерів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором». За результатами розгляду даного питання, більшістю голосів ( 24 депутати та міський голова) воно підтримано, як таке, що направлене на об’єднання до співробітництва всіх миротворчих сил світу. Даним рішенням запропоновано Верховній Раді України звернутись до Державної Думи Російської Федерації з вимогою терміново розглянути питання забезпечення недоторканості кордону України та негайного припинення його порушення найманцями-бойовиками та військовою технікою.
В різному депутати міської ради звернулися до радника голови Кіровоградської обласної ради,  депутата обласної ради В.Кальченка із запитанням щодо позиції обласної ради по питанню адміністративно-територіальної реформи України, зокрема змін, які стосуються безпосередньо Кіровоградської області та існування поняття «місто обласного значення». Валерій Михайлович довів до відома присутніх інформацію щодо чіткої позиції обласної ради, а саме: не погодження з тими змінами, що запропоновані (в межах області передбачалося залишити тільки три регіони з центрами в містах Голованівськ, Кіровоград та Олександрія, а поняття «місто обласного значення» немає).
Також депутат О.Антоненко підняв питання проїзду по тротуарам автотранспортних засобів, зокрема навів приклад останнього випадку біля житлового будинку №20 по вул. Жовтневій. З даного питання начальником управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Л.Лаптєвою надано роз’яснення щодо вжитих заходів, а саме: проведено профілактичну бесіду з власником транспортного засобу, вручено припис. Любов Олександрівна звернулася також до присутніх з проханням надати допомогу в проведенні депутатами міської ради роз’яснювальної роботи із населенням міста щодо допомоги при виконанні робіт з прибирання підвальних приміщень багатоповерхових житлових будинків комунальної та інших форм власності, які, у екстремальних умовах та надзвичайних ситуаціях,  можуть бути використані, як найпростіші укриття.
Начальник Знам’янського МРВ УДСНС України в області В.Ларіонов довів до відома присутніх інформацію про розширення функцій у відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів щодо встановлення режиму підвищеної готовності. Владислав Сергійович проінформував про те, що кількість захисних споруд у місті складає 57 одиниць, а їх стан наразі перевіряється; довів до відома інформацію про наявність захисних споруд, що не пройшли інвентаризацію та розгляд питання і необхідність вжиття заходів з метою переведення їх до категорії «найпростіше укриття».
На сесії міської ради були присутні: радник голови Кіровоградської обласної ради,  депутат обласної ради В.Кальченко, депутат Кіровоградської обласної ради В.Джулай, голова Знам’янського теркому профспілки залізничників Л.Семиніна, в.о. головного лікаря ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця» Л.Полєжай, голова профспілки ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця» С.Ладан, заступник головного лікаря ДЗ «Відділкова лікарня станції Знам’янка Державного підприємства «Одеська залізниця» О.Кубкіна, голова Знам’янської міської організації ВО «Батьківщина» І.Зіньковська,  координатор Ради ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» Н.Тишкевич, заступник голови Знам’янської міської спілки ветеранів війни в Афганістані А.Мазур, заступник голови Знам’янської міської організації ВО «Свобода» А.Мороз та офіційний представник організації І.Грінченко, секретар Спілки «Союз-Чорнобиль» Н. Бушилова та члени Спілки М.Бровко та О.Приходько, члени виконавчого комітету Н.Іванова та Р.Карпова, старший прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури М.Нельга, прокурор Знам’янської міжрайонної прокуратури Т.Шевцова, начальники управлінь та відділів міськвиконкому, представники засобів масової інформації.

Звернення
депутатського корпусу Знам’янської міської ради шостого скликання
до УМВС України в Кіровоградській області
Знам’янська міська рада повідомляє Вам, що Знам’янським МВ УМВС України в області на підставі поданих державному реєстратору документів 19 липня 2010 року змінено юридичну адресу місцезнаходження міськвідділу міліції шляхом реєстрації за адресою: Знам’янський район, с. Дмитрівка, вул. Перемоги,4.
Згідно статті 1 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» місцезнаходженням юридичної особи є адреса органу або особи, які відповідно до установчих документів юридичної особи чи закону виступають від її імені. Статтею 5 цього Закону визначено, що державна реєстрація юридичних осіб проводиться державним реєстратором за місцем знаходження юридичної особи.
Оскільки Знам’янський МВ УМВС фактично знаходиться за адресою м. Знам’янка, вул. Київська, 25, дії щодо внесення змін до державної реєстрації юридичної особи – Знам’янського МВ УМВС України в області у частині зміни місцезнаходження не відповідає чинному законодавству. 
Крім того, після зміни адреси реєстрації Знам’янський МВ УМВС України припинив сплату податків до міського бюджету м. Знам’янка, що призвело до зменшення наявного фінансового ресурсу бюджету та унеможливило фінансування частини місцевих програм, зокрема і Міської комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень, що має негативні наслідки  для життєдіяльності міста, такі як відсутність профілактики та попередження злочинності,  забезпечення швидкого реагування на заяви та повідомлення громадян, встановлення камер відео спостереження для швидкого реагування на злочини, скоєнні в громадських місцях та інші.
Враховуючи вищенаведене, звертаємось до Вас з проханням вжити заходи для врегулювання питання реєстрації Знам’янського МВ УМВС України відповідно до діючого законодавства та забезпечити сплату податків даною установою за фактичним місцем знаходження з метою забезпечення наявним фінансовим ресурсом видатків міського бюджету м. Знам’янка на фінансування основних заходів профілактики і попередження злочинності у місті.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1520 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты